Lenyomhatja az iszlám a kereszténységet Európában?
Meglepő modon sok kereszténytől hallom hogy gyözni fogunk...
A szavazás miről szól?
Nem véletlenül a kulcsszavakbaakartad ezeket rakni?
Ne haragudjatok, elrontottam a szavazást
De igen, a kulcsszavakba szerettem volna
Rengeteg európai veszi fel a vallást minden egyes nap. Menj fel redditre, YouTube-ra, nyisd ki a burkot magad körül, nézz körbe, nagyon meg fogsz lepődni!
Nyugat-Európában és Észak-Amerikában sorban állnak a mecsetekben, hogy elmondják a shahada-t.
De már nem csak ott: Mexikóban csak ezen a héten nyílt 3 mecset! Brazíliában is erősen megy a dawah. Németországi mecsetbe ahol legutóbb voltam pénteken 300 színfehér európai mondta ki a shahada-t. Voltak köztük lengyelek, németek, ukránok, csehek, mindenféle.
Már ex-szélsőjobboldali politikusok veszik fel az iszlámot: Geert Wilders néhai jobbkeze mond valamit? Joram Van Klaveren
Link: [link]
Valamikor ez az ember az iszlámot akarta elpusztítani, aztán azzá vált.
“őshonos európaiaknak egyáltalán nincsen hajlama felvenni ezt a vallást ami teljesen idegen az életmódunktól és mentalitásunktól“
Burokban éltek… erről beszélek.
“valóságban az ateizmus szorítja ki a kereszténységet“
Igen, Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!