Melyik a legkorábbi, legősibb vallás, amelyet ismerünk és van benne Atyaisten, Anyaisten és Gyermek(fiú)isten?
Római katolikus jutott eszembe. A Szűz Máriára Jézus szülőanyjára gondolsz?
Hány éves vagy? Mélyebben foglalkoztat esetleg ez a téma?
Általános iskolai történelem óra? Középiskolás vagy, érettségi előtt?
Milyen fajta oktatási rendszerben tanulsz? Mik az adott tanár követelményei a tanulókkal szemben?
Felmérő lesz? Dolgozat? (Már annyira nem vagyok képben ezzel kapcsolatban. Utoljára 2005-ben ültem iskolapadban, felnőtt gimnáziumban.)
Ahol nőt jeleznek Istennek bármelyik vallásba-az minidig is hamis volt/van/lesz.
Ezt jó ha tudod. És mindegyik aminél bármilyen szobor, kegytárgy, élettelen tárgy tisztele van. Függetlenül attól milyen régen bukkant fel, hány híve van, és milyen "nagyra" tartják.
Tisztelt Kérdező! :)
Melyik válasz volt a néhány közül a leginkább - a kíváncsiságodat tekintve - kielégítő?
Nem derült ki egyértelműen a számomra, hogy miért tetted fel a kérdést. Milyen céllal? Történelem tantárgyat szeretnél tanítani iskolásoknak?
Milyen korosztálynak?
1-es és 3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!