Miért termel ki ennyivel több szélsőségest, terroristát az iszlám, mint bármely más vallás?
"Honnan tudjam hogy nem te vagy mikor a 125-ös és a 127-es is négy csillagos te retardált?"
Ha nem lennél ilyen retardált, akkor nem támadnál ész nélkül mindenkit úgy, hogy azt se tudod, kinek célzod. De tudom, hogy tőled ez nem elvárható.
"Egyébként a keresztény vallás sem mondja azt hogy a keresztény vallás nem szólhat bele az állam möködésébe."
Lényegében mond hasonlót, Jézus azt tanította, hogy a "világ" a sátán uralma alatt van.
Te hivatkoztál rájuk nagy büszkén, kikérve magadnak, hogy a muszlim országok fele szekuláris. Amúgy itt is egy statisztika:
Ez alapján Kazahasztán pl 38. a listán.
Látható, hogy amelyik muszlim országban engedélyezve van az alkohol fogyasztása, ott élnek is ezzel sokan a muszlimok közül. Nyilván Iránban, ahol ezért lehet halára is veri az iszlám vallási rendőrség, ott nem.
"Ha nem lennél ilyen retardált, akkor nem támadnál ész nélkül mindenkit úgy, hogy azt se tudod, kinek célzod. De tudom, hogy tőled ez nem elvárható."
Ha mind a két hozzászólásban a válaszoló értékelése ugyanolyan és ugyanarról írnak ugyanolyan stílusban akkor joggal gondolhatom hogy ugyanaz a féleszű írta mindkettőt.
"Lényegében mond hasonlót, Jézus azt tanította, hogy a "világ" a sátán uralma alatt van."
Szóval szerinted Jézus azt tanította Isten nem szólahat bele hogyan irányitsák az emberek az államot? :)))
"Te hivatkoztál rájuk nagy büszkén, kikérve magadnak, hogy a muszlim országok fele szekuláris. Amúgy itt is egy statisztika"
Én csak leírtam egy tényt. Szóval sem mondtam hogy ez büszkeséggel tölt el. Egyébként meg pont ellenkezőleg. Szerintem a muszlim országokban saria alapú jogrendsze kellne hogy legyen. Persze a valódi iszlám saria, nem a szaudi meg iráni hamis saria.
"Ez alapján Kazahasztán pl 38. a listán."
A 38-adik helyet nem mondanám vészesnek, a többi közép ázsiai muszlim ország meg kb nincs is a listán, szóval ez hazugság részedről.
"Látható, hogy amelyik muszlim országban engedélyezve van az alkohol fogyasztása, ott élnek is ezzel sokan a muszlimok közül."
Szintén hazugság. Ott van Törökország ahol 100 éve engedélyezve van az alkohol mégis a lista végén van. Az első 50-ben szinte nincs is muszlim ország csak Kazahasztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!