Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért termel ki ennyivel több...

Miért termel ki ennyivel több szélsőségest, terroristát az iszlám, mint bármely más vallás?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 10:25
 111/133 A kérdező kommentje:

"És az USA-t nem keresztények laják és nem keresztények a vezetőik?"

Nem, mindenféle vallású és vallástalan emberek is lakják. A vallás pedig már rég szétvált a politikától, semmi beleszólása nincs a háborúkba, a törvényekbe, stb. Csak egy pár évszázaddal maradtál le a történelemben...

"Az USA már évekkel az események előtt kitervelte az egészet te féleszű. Törökország csak addig volt érdekelt amit Aszad leváltása volt a cél. Viszont hamar kiderült hogy az USA valódia célja Szíria feldarabolása, ami nem érdeke. Ezért indított támadást a kurd terroristák ellen Szíriában."

Mondom én, ha a valóság nem azt tükrözi amit te a fanatikus kereszténygyűlölededtől hajtva bele akarsz látni, akkor marad a hazugságok kitalálása és a tények tagadása. Te most azt képzeled hogy bárkit is meg tudsz győzni bármiről azzal, hogy hazugságot hazugságra halmozol?

2023. ápr. 17. 21:55
 112/133 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, mindenféle vallású és vallástalan emberek is lakják."

Nem, többségében keresztények lakják az USA-t, az USA elnöke pedig saját bevallása szerint keresztény.

"A vallás pedig már rég szétvált a politikától, semmi beleszólása nincs a háborúkba, a törvényekbe, stb. Csak egy pár évszázaddal maradtál le a történelemben..."

A szekularizáció nem ezt jelenti te szerencsétlen. A politika ma is felhasználja a vallást. Attól pedig hogy szekurális egy állam még lehet keresztény vagy muszlim. Ott van Törökország ami szekurális de az emberek nagy többsége muszlim.

"Mondom én, ha a valóság nem azt tükrözi amit te a fanatikus kereszténygyűlölededtől hajtva bele akarsz látni, akkor marad a hazugságok kitalálása és a tények tagadása. Te most azt képzeled hogy bárkit is meg tudsz győzni bármiről azzal, hogy hazugságot hazugságra halmozol?"

Bárkit meg tudok erről győzni akinek 70 felett van az IQ-ja.

2023. ápr. 17. 22:06
 113/133 A kérdező kommentje:

Igen, ha még fogalmak jelentéséről is nekiállsz hazudozni, az biztos hihetőbbé teszi a korábbi tucatnyi hazugságodat :D

[link]

Szerintem elírtad, 70-es IQ alatt talán akadnak, akiknek nem esik le hogy gyakorlatilag folyamatosan mindenről csak hazugságokat gyártasz.

2023. ápr. 17. 22:13
 114/133 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván az USA-nak ez nem tetszett."

Senkinek se tetszik, ha kritikus újságírókat börtönöznek be véleményük miatt. Ezt hívják diktatúrának.

2023. ápr. 17. 22:24
 115/133 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, ha még fogalmak jelentéséről is nekiállsz hazudozni, az biztos hihetőbbé teszi a korábbi tucatnyi hazugságodat :D"

Mivel neked az egyszerű magyar szöveg értő olvasása sem megy, az ilyen fogaklmak megértése mint a szekularizáció atomfizika számodra :) szóval meg se próbáld mert sérvet kapsz :)

2023. ápr. 17. 22:43
 116/133 A kérdező kommentje:

"Mivel neked az egyszerű magyar szöveg értő olvasása sem megy, az ilyen fogaklmak megértése mint a szekularizáció atomfizika számodra"

Miután épp felsültél a politikai szekularizáció jelentésével, muszáj megint megkérdeznem, mit remélsz elérni ennyire átlátszó hazugságokkal?

2023. ápr. 17. 22:47
 117/133 anonim ***** válasza:
50%

"Senkinek se tetszik, ha kritikus újságírókat börtönöznek be véleményük miatt."

De édes :) Az USA-t az sem zavarta hogy a szaudiak ellenzéki újságírót daraboltak fel egy külföldi országban. Az egyiptomi Abd el-Fattáh Szíszi véres katonai puccsal vette át a hatalmat, miközben ezreket gyilkoltatott meg és tízezrek lehetnek börtönben, de ha Nyugatra látogat vörös szőnyeget teítenek elé.

2023. ápr. 17. 22:50
 118/133 anonim ***** válasza:
0%

"Miután épp felsültél a politikai szekularizáció jelentésével, muszáj megint megkérdeznem, mit remélsz elérni ennyire átlátszó hazugságokkal?"

Ez nem hazugság hanem tény. A szekularizáció nem azt jelenti hogy az emberek vallástalanok lesznek te féleszű :) Törökország is szekurális állam mégis Erdoganra azt mondjátok iszlamista :) Vagy akkor ez csak a keresztény országokra vonatkozik a kis fejecskédben? Ha keresztény ország szekuláris akkor nem keresztény de ha muszlim ország szekuláris akkor is muszlim marad? :)

2023. ápr. 17. 22:54
 119/133 A kérdező kommentje:

" A szekularizáció nem azt jelenti hogy az emberek vallástalanok lesznek te féleszű"

Én sem állítottam ilyesmit. A tengernyi hazugságod után mostmár arról is hazudozol, amit én írok?

2023. ápr. 17. 23:05
 120/133 anonim ***** válasza:
0%

"Én sem állítottam ilyesmit. A tengernyi hazugságod után mostmár arról is hazudozol, amit én írok?"

Nem állítottál ilyesmit? Akkor mi a bajod azzal ha azt mondom hogy az USA keresztény?

2023. ápr. 17. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!