Miért termel ki ennyivel több szélsőségest, terroristát az iszlám, mint bármely más vallás?
"És az USA-t nem keresztények laják és nem keresztények a vezetőik?"
Nem, mindenféle vallású és vallástalan emberek is lakják. A vallás pedig már rég szétvált a politikától, semmi beleszólása nincs a háborúkba, a törvényekbe, stb. Csak egy pár évszázaddal maradtál le a történelemben...
"Az USA már évekkel az események előtt kitervelte az egészet te féleszű. Törökország csak addig volt érdekelt amit Aszad leváltása volt a cél. Viszont hamar kiderült hogy az USA valódia célja Szíria feldarabolása, ami nem érdeke. Ezért indított támadást a kurd terroristák ellen Szíriában."
Mondom én, ha a valóság nem azt tükrözi amit te a fanatikus kereszténygyűlölededtől hajtva bele akarsz látni, akkor marad a hazugságok kitalálása és a tények tagadása. Te most azt képzeled hogy bárkit is meg tudsz győzni bármiről azzal, hogy hazugságot hazugságra halmozol?
"Nem, mindenféle vallású és vallástalan emberek is lakják."
Nem, többségében keresztények lakják az USA-t, az USA elnöke pedig saját bevallása szerint keresztény.
"A vallás pedig már rég szétvált a politikától, semmi beleszólása nincs a háborúkba, a törvényekbe, stb. Csak egy pár évszázaddal maradtál le a történelemben..."
A szekularizáció nem ezt jelenti te szerencsétlen. A politika ma is felhasználja a vallást. Attól pedig hogy szekurális egy állam még lehet keresztény vagy muszlim. Ott van Törökország ami szekurális de az emberek nagy többsége muszlim.
"Mondom én, ha a valóság nem azt tükrözi amit te a fanatikus kereszténygyűlölededtől hajtva bele akarsz látni, akkor marad a hazugságok kitalálása és a tények tagadása. Te most azt képzeled hogy bárkit is meg tudsz győzni bármiről azzal, hogy hazugságot hazugságra halmozol?"
Bárkit meg tudok erről győzni akinek 70 felett van az IQ-ja.
Igen, ha még fogalmak jelentéséről is nekiállsz hazudozni, az biztos hihetőbbé teszi a korábbi tucatnyi hazugságodat :D
Szerintem elírtad, 70-es IQ alatt talán akadnak, akiknek nem esik le hogy gyakorlatilag folyamatosan mindenről csak hazugságokat gyártasz.
"Nyilván az USA-nak ez nem tetszett."
Senkinek se tetszik, ha kritikus újságírókat börtönöznek be véleményük miatt. Ezt hívják diktatúrának.
"Igen, ha még fogalmak jelentéséről is nekiállsz hazudozni, az biztos hihetőbbé teszi a korábbi tucatnyi hazugságodat :D"
Mivel neked az egyszerű magyar szöveg értő olvasása sem megy, az ilyen fogaklmak megértése mint a szekularizáció atomfizika számodra :) szóval meg se próbáld mert sérvet kapsz :)
"Mivel neked az egyszerű magyar szöveg értő olvasása sem megy, az ilyen fogaklmak megértése mint a szekularizáció atomfizika számodra"
Miután épp felsültél a politikai szekularizáció jelentésével, muszáj megint megkérdeznem, mit remélsz elérni ennyire átlátszó hazugságokkal?
"Senkinek se tetszik, ha kritikus újságírókat börtönöznek be véleményük miatt."
De édes :) Az USA-t az sem zavarta hogy a szaudiak ellenzéki újságírót daraboltak fel egy külföldi országban. Az egyiptomi Abd el-Fattáh Szíszi véres katonai puccsal vette át a hatalmat, miközben ezreket gyilkoltatott meg és tízezrek lehetnek börtönben, de ha Nyugatra látogat vörös szőnyeget teítenek elé.
"Miután épp felsültél a politikai szekularizáció jelentésével, muszáj megint megkérdeznem, mit remélsz elérni ennyire átlátszó hazugságokkal?"
Ez nem hazugság hanem tény. A szekularizáció nem azt jelenti hogy az emberek vallástalanok lesznek te féleszű :) Törökország is szekurális állam mégis Erdoganra azt mondjátok iszlamista :) Vagy akkor ez csak a keresztény országokra vonatkozik a kis fejecskédben? Ha keresztény ország szekuláris akkor nem keresztény de ha muszlim ország szekuláris akkor is muszlim marad? :)
" A szekularizáció nem azt jelenti hogy az emberek vallástalanok lesznek te féleszű"
Én sem állítottam ilyesmit. A tengernyi hazugságod után mostmár arról is hazudozol, amit én írok?
"Én sem állítottam ilyesmit. A tengernyi hazugságod után mostmár arról is hazudozol, amit én írok?"
Nem állítottál ilyesmit? Akkor mi a bajod azzal ha azt mondom hogy az USA keresztény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!