Keresztény isten igazából gonosz?
Nietzsche elég egyértelmű.
A boldogságot hogy definiálnád abból a szemszögből,hogy mi tesz embereket boldoggá?Mindenkit más tesz boldoggá,ezért szubjektív.
"zavaró egy olyan kijelentés,miszerint a keresztények boldogabbak"
Ki jelenti ezt ki hol?
"Az ilyen egyoldalú szöveg mellé tedd azt is oda, hogy a vallást gyakorlók boldogabbak, tovább élnek, egészségesebbek, hálásabb, pozitívabb lelkiállapotban élnek, kevesebbet szoronganak és kevésbé depressziósok. Az élet traumáiból, pl. gyász, gyorsabban felállnak."
"Az ilyen egyoldalú szöveg mellé tedd azt is oda, hogy a vallást gyakorlók boldogabbak, tovább élnek, egészségesebbek, hálásabb, pozitívabb lelkiállapotban élnek, kevesebbet szoronganak és kevésbé depressziósok. Az élet traumáiból, pl. gyász, gyorsabban felállnak."
Nem tudom, milyen egyoldalú szövegről van szó és hogy kitől van ez az idézet, de tényleg igaz, én is hallottam már róla, hogy ezt bizonyítják mindenféle kutatások.
De akkor ezek szerint nem a hívők feje van a homokban, hanem azoké, akik ezeket a tényeket nem akarják tudomásul venni, akiket ezek a tények zavarnak.
"A megtért ember azt hiszi, hogy megszabadult a kísértésektől"
Honnan veszed, hogy ezt hiszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!