Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Eddig keresztény Voltam de át...

Eddig keresztény Voltam de át tértem a iszlám vallásra Most az én problémám az lenne hogy nem vagyok Benne biztos hogy jól döntöttem , eleve amikor keresztény lettem akkor sem szívből lettem az..?

Figyelt kérdés

Szóval nem tudom hogy ez Most mi ?

Miért lesz így mikor felveszek egy vallast hogy utanna olyan erzes mintha megbánnám?

2023. febr. 28. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak tippelek, de talán, mert kívülről akarsz valamit beerőltetni, ami már kész. Az elme úgy működik, hogy csak magadnak alkothatsz meg bármit. Ha egy eszmét, vallást szeretnél magadnak, akkor a jelen állapotodból kell terebélyesedni, vagy egy vallás által, vagy anélkül ( pl filozófiát olvasva, vagy csak gondolkodva, vagy ahogy neked jó). Ahogy látom, te itt nem ezt tetted, hanem egy olyan halmazt akarsz változtatás nélkül magadévá tenni, amit nem te csináltál. Lehet úgy tekintesz erre, mint amit úgy kell kövess, ahogy csak tapasztalod, közben isten azt szeretné, hogy az életed minden területéről szemezgess és találd meg és alkosd meg magadnak azt az utat, ami téged elvezet őhozzá.
2023. márc. 1. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Tanulmányozd mindkét vallást, és utána döntsd el, hogy melyikkel tudsz jobban azonosulni.
2023. márc. 1. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy benne biztos, hogy jól döntöttél, minek tértél át?
2023. márc. 2. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!