A "keresztény jobb oldaliak" nem érzik problémásnak, hogy folyamatosan gyűlölniük kell valakit?
A Fidesz, mint tudjuk, a béke pártján, és mindig harcban áll. Általában megfoghtatlan fogalmak ellen uszít (pl. Brüsszel), de rögtön a sajátjai ellen fordul, ha valaki kritizálni meri, vagy számára kellemetlen dolgokra világít rá.
Most épp a tanárok fakadtak ki, akik nem tudnak megélni a tanári fizetésből, és máris beindult a gyűlölethadjárat ellenük. A fideszes FB oldalak már tele vannak azzal, hogy kommunisták, hogy fizetett bérencek, de ugyanez megfigyelhető itt is.
Szóval a fideszeseket kérdezném elsősorban. Nem érzitek problémásnak, hogy folyamatosan uszítva vagytok valakik ellen, hogy folyamatosan szítja bennetek a gyűlöletet a pártotok, hogy nem tudhatjátok, hogy melyik nap kerültök majd ti a porondra, melyik nap fog titeket ellehetetleníteni a kormány, és amikor szót emelnétek, ellenetek uszítja majd a birkahadat?
Én inkább az ellenkező oldalról érzem a gyűlöletet. A balliberálisok gyűlölik a fehér, heteroszexuális, cisznemű férfiakat. Gyűlölik azokat, akik féktelen vadkapitalizmus helyett szociáldemokrata érzelműek. Gyűlölik az oroszokat. Gyűlölik a szexi nőket akik szeretik mutogatni magukat pl. Forma 1-ben a grid girl-ök betiltása. Gyűlölik a szólás- és véleményszabadságot, azt kell mindenkinek bégetni, amit egy genderszakot elvégzett san francisco-i transzlány kiírt a twitterre, különben náci.
A mai Fidesz sokkal jobban hasonlít az 1970-es évekbeli svéd szocializmusra, mint egy hagyományos, szabad piaci jobboldalra.
Az átlag fibbant szavazó pont annyira keresztény tapasztalataim szerint, mint a fityisz. Lehet minden héten eljár templomba (legfeljebb 10%-a a fibbant szavazóknak), de veri otthon a gyereket, alkoholista, szimplán könyörtelen sz*ar ember stb.
Szerintem lassan külön vallást kéne alapítaniuk, ahogy az angolok. Bevezetnék a kötelezően gyűlölt társadalmi csoportokat és ideológiákat.
Ők lehetnének a NEResztények!
Nem. A politika folyamatos harc, aki ezt nem ismeri fel, az elbukik.
A tanárok meg ne énekeljenek kommunista dalokat, és máris kevésbé lesznek gyanúsak.
1-es, amit írtál, az csak pár emberre igaz, aki átesett a liberalizmus túloldalára és ugyanolyan náci lett, mint pár jobbos.
Amit én írtam, az viszont a jobbsok 99%-ra igaz, a hozzászólásaidból ítélve pl. rád is.
(A szexi nőket szeretjük, a fehér férfiakkal semmi gond nincs, a "cisznemű" alatt meg nem tudom mit értessz, sosem hallottam ezt a szót. Az oroszokat meg csak sajnálni tudom, Putyin beküldte őket a húsdarálóba, orosz és ukrán családok tízezrei gyászolnak.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!