Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "keresztény jobb oldaliak"...

A "keresztény jobb oldaliak" nem érzik problémásnak, hogy folyamatosan gyűlölniük kell valakit?

Figyelt kérdés

A Fidesz, mint tudjuk, a béke pártján, és mindig harcban áll. Általában megfoghtatlan fogalmak ellen uszít (pl. Brüsszel), de rögtön a sajátjai ellen fordul, ha valaki kritizálni meri, vagy számára kellemetlen dolgokra világít rá.

Most épp a tanárok fakadtak ki, akik nem tudnak megélni a tanári fizetésből, és máris beindult a gyűlölethadjárat ellenük. A fideszes FB oldalak már tele vannak azzal, hogy kommunisták, hogy fizetett bérencek, de ugyanez megfigyelhető itt is.

Szóval a fideszeseket kérdezném elsősorban. Nem érzitek problémásnak, hogy folyamatosan uszítva vagytok valakik ellen, hogy folyamatosan szítja bennetek a gyűlöletet a pártotok, hogy nem tudhatjátok, hogy melyik nap kerültök majd ti a porondra, melyik nap fog titeket ellehetetleníteni a kormány, és amikor szót emelnétek, ellenetek uszítja majd a birkahadat?

2022. okt. 6. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es, Vagy inkább ezt akaja elhitetni veled a kormány... keresnek egy idiótát, vagy egy félreérthető részmondatot, és máris tolják eléd, hogy "na látod, a nyugaton mindenki ilyen".
2022. okt. 6. 12:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Problémásnak érezném amiről írsz kérdező,ha érintene.Keresztény jobbosnak vallom magam,de ez az oldal nem azonos a Fidesszel.Rátelepedtek a kereszténységre,összemossák magukkal.Ez jól látszott a tavalyi pápalátogatáskor is.Ment az utálkozás a libsi pápa ellen aki azt találta mondani,hogy menekülő nincstelenekbe nem szép dolog még bele is rúgni.
2022. okt. 6. 12:48
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es, megértem. Ezért is tettem idézőjelbe a kérdésemben, nem akartam megbántani a valódi keresztényeket, sem a konzervatív értékrendűeket. Magam is ilyen vagyok, habár manapság engem is "libsinek" titulálnak, mert ugye nem Fidesz szavazó vagyok :)
2022. okt. 6. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!