Milyen változásokat tartasz kizártnak Magyarországon a '26-os magyar választások után?
Figyelt kérdés
Válaszod indokold. Köszi.ma 09:12
1/30 anonim 

válasza:

Minden pozitív változást kizártnak tartok, mert a Mi Hazánknak nincs esélye nyerni.
2/30 A kérdező kommentje:
Miért nem szavaznak az emberek rájuk, ha szerinted az MH nyerése esetén poz. változások lennének várhatóak?
ma 09:22
4/30 anonim 

válasza:

Mert a média egyik fele azt mondja nekik, hogy a Fideszre szavazzanak, másik fele meg azt, hogy a Tiszára. A Mi Hazánknak nincs médiája.
5/30 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Én ostoba meg azt hittem, h az MH-ra azért nem szavaznak az emberek, mert konteós nácinak lenni nem menő.
ma 09:26
6/30 anonim 

válasza:

Ezek szerint neked is a média mondja meg, hogy mi a véleményed.
7/30 anonim 

válasza:

"Mert a média egyik fele azt mondja nekik, hogy a Fideszre szavazzanak, másik fele meg azt, hogy a Tiszára."
Ez csak annyit bizonyít, hogy a Tisza a Fidesz fiókpártja. Mivel a média fidesz tulajdonban van, így ellenzéki pártot nem engednek benne szerepelni.
8/30 A kérdező kommentje:
Nekem? Toroczkai, Dúró, Novák mondja meg.
ma 09:37
9/30 anonim válasza:
Kizárt, hogy ne a fidesz nyerjen. Az adókedvezmény miatt a gyerekes anyák, a bevándorló munkások, illetve a nagy cégek irodás munkatársai mint fidesz pártiak. A cigányság vidéki része szintén. Nem vagyok fideszes, de 100% hogy újráznak - bár a kétharmad szerint nem biztos. Arcfelismerő szoftver után semmin nem lennék meglepődve, úgyhogy inkább szavazok a fodeszre, minthogy kiderítsék kire szavaztam az ellenségükre, mert akkor nekem annyi. Inkább fidesz szavazok, akkor is ha nem támogatom
10/30 anonim 

válasza:

Baloldali és zöld fordulat tuti nem lesz, tehát minden marad így ahogy van, épül-szépül tovább a konzervatív feudális fegyverkezős technokrácia (=a hülyék paradicsoma, az idiotokrácia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!