Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért probléma, ha valaki nem...

Miért probléma, ha valaki nem szereti a zsidókat? Miért szitokszó az antiszemitizmus? Miért érdekli az az átlag embert, hogy mi a hozzáállása valakinek a zsidókhoz? A keresztényellenességet vagy a pop zenét nem szeretőket miért nem üldözik így?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 15:09
1 2
 1/11 Drakula ***** válasza:
59%
Amig a zsido utálat nem odáig fajul hogy azt terjesztik hogy a zsidok egy világot irányitó titkos szervezet tagjai, is minden rossz miattuk van, addig nem probléma.
2022. júl. 5. 15:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Sokan már a zsidók nem istenként való említését is neonácinak meg kitudja minek találják.
2022. júl. 5. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Amikor belédállnak hogy hogyhogy te……

A legjobb kinevetni és közölni hogy

Nem vagy kíváncsi a véleményemre ha pedig igen akkor meghallgatod és ne boncolgasd..de akkor pedig épp azért is boncolgatják…ördögi kör

Nekem a guunyos

Nevetés a legbeváltabb ilyen helyzetekre

4/11 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem azzal nyugodtan lehet vádolni őket, hogy egy világot átszövő szervezett hozták létre, akik a hatalom megszerzésére tőrnek, hiszen ennek nyíltan vannak jelei.

De gyűlölni őket csak azért mert zsidók, szerintem helytelen.

5/11 anonim ***** válasza:
42%

Ügyesen kihasználják a háború után a világ lelkiismeretét.

Sok millió katona is meghalt, a háborúk mégse szűnnek.

2022. júl. 5. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem uszítasz ellenük és nem akarod a halálukat addig csak megrovást kaphatsz érte.
2022. júl. 5. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy ilyen "én nem vagyok antiszemita de..." felütésű kérdés akar lenni?
2022. júl. 5. 19:44
 8/11 Isti22 ***** válasza:
76%
Majd nyolcadikában tanuljátok történelemből, hogy hova vezetett az antiszemitizmus, ezért probléma.
2022. júl. 6. 04:52
 9/11 A kérdező kommentje:
És hova vezet a cionizmus? A pesti tv megalakításáhiz vagy a bankok feletti zsidó monopóliumhoz. Melyik jó ezekből? Te zsidó vagy?
2022. júl. 6. 16:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki pl ellenünk vagy akárki ellen uszít, az meg csak a legrosszabb esetben kap megróvásnák rosszabbat. A szimpla neonácikat már szinte legális élve égetni. Lásd pl a titanicos csávó filmjeit.
2022. júl. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!