Szivem szerint a Krisztust választanám, de ilyenkor az agyam mindig meghúzza a vészcsengőt. Ezerszer elgondoltam, hogy elmegyek templomba, de az ajtó előtt remegek és rosszul vagyok, minta sokkot kaptam volna és visszakozok. Hogy változhatnék meg?
Ez bármi lehet, lehet el akarnak téríteni, stb.
Én taoistaként azt gondolom a Jézus által átadott tán helyes, szóval azt nyugodtan fogadd be. A templom, az adott felekezet lehet esetleg problémás, de maga a názáreti hiteles. Olvasgasd János evangéliumát amíg rá nem sikerül venned magad hogy belépj.
Miért kell Krisztushoz templomba menni? ⛪
Én úgy választottam Krisztust, hogy még sosem jártam templomban.
Nem tudom megfogalmazni mitől félek ilyenkor, csak felpörög a pulzusom miközben kiver a hideg veríték, a fejem kóvályog és a homlokom közepén fájdalom nélküli nyomást érzek, ilyenkor gyorsan megfordulok és elfele lépek, akkor megnyugszom. Soha máshol nem érzek hasonlót csak templom előtt.
Lehet az a gond, hogy eléggé introvertált vagyok?
Egyszer lehetőségem lett volna beszélni egy pappal de mire odaértem elé minden gondolatom elszállt, ezért csak rávigyorogtam és gyorsan továbbáltam.
Szia!
Az nem segítene, ha nem egyedül mennél, hanem vkivel együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!