Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezetes testvérek!...

Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?

Figyelt kérdés
Hallottam egy tanításotokban, hogy azzal nagyon vigyázni kell. De pontosan mivel van a gond az ő karizmatikus nézeteikben?

2022. dec. 8. 23:43
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

( Hoppá. Egy kis hiba. Elnézést. :)

* „és a komor magyar valóságot” )

2022. dec. 31. 14:14
 52/54 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, az hogy te mit hiszel el a médiából és mit nem, az nem az én problémám. Csak ismételni tudom, hogy rengeteg ferdítés, fals infó van rólunk, folyamatosan áztatnak mindenféle mondvacsinált hülyeségekkel. Aki meg akar győződni róla, hogy tényleg olyan-e a gyülekezet, mint amilyennek bemutatják, az eljön és megnézi a saját szemével. Aki meg dühöngeni akar, azt sajnálom, nem tudok ellene mit tenni.

Én nem látok semmilyen mocskosságot a Hit Gyülekezete vezetésében, pedig csaknem 20 éve odajárok. Hacsak az nem számít mocskosságnak, hogy van véleményük, esetleg még ki is nyilvánítják azt. Nehogymár bárki azt mondhasson, amit akar! Az anarchia lenne, mi pedig demokráciát akarunk. Ugye, kedves kérdező?

"Ti pedig minden ilyen irányú kérdésre kb. annyit mondot rá, hogy

„Nem úgy van...” Aztán büszkén témát váltotok."

Sorold fel, kérlek, melyik kérdésedre válaszoltam így! Tényleg kíváncsi lennék rá, mert én ilyenre nem emlékszem. Előre is köszi!

2023. jan. 1. 17:50
 53/54 A kérdező kommentje:

Hazudsz. Az pedig bűn.

Olyan vagy mint egy politikus. Mindenre van egy bemagolt válaszod, vagy egy odaillő, jól "hangzó", tökéletes, barokkos körmondatod.

A teljes igazság, az igazság. A féligazság, nem igazság...

Kérlek, hogy te többet ne szólj hozzá ehhez a kérdéshez.

2023. jan. 1. 18:15
 54/54 anonim ***** válasza:
82%
Nem, kérdező, megint megcsal a fantáziád. Nem hazudok, nincsenek bemagolt, odaillő, jól hangzó, tökéletes, barokkos körmondataim. Szimplán őszintén válaszoltam, csak te nem bírod feldolgozni, hogy a valóság nem egyezik a te kreált elméleteiddel. Kívánom, hogy találd meg Te is az Urat! Isten áldjon meg gazdagon! Boldog Újévet!
2023. jan. 1. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!