Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?
Nem a ksh-adatokra mondtam.
#36-os
A Gy.K.-en és máshol is az életben, bárki bármit is mondjon, ha az egy hazugság volt, akkor bűnt követett el vele. Az Atyaúristen úgyis tudja, hogy ki mond igazat, és ki hazudik.
Másodszor, tisztelt #36-os, áruld már le nekem, hogy mi a csudával bántottalak téged, és ki akar turkálni a kapcsolatidban? :'DDDD
Esetleg megbántottam az érzéseidet a kérdéseimmel?... O.o
Kérdésekkel zavartam meg a lelki békéd vagy mi a búbánatos dolog történt a szívedben? :O xD
Feltettem neked egy egyenes kérdést, hitgyülis testvérem! Amire névtelenül tudsz válaszolni! NÉVTELENÜL .... Mi az Isten nyila neked ebben a kapcsolataidban turkálás? Legalább vállalnád a politikai nézetedet, ha már részt vettél egy politikai párbeszédben.
Miért nem vagy egyszerűen csak őszinte velünk?
A Hit Gyülekezetében a közeli barátaid közül mennyi politizál?
Ennyire szabad válaszolnod honfitársam?
Egy szabad országban élünk, hála a Jóistennek. :) Név nélkül. Csak a te véleményedre vagyok kiváncsi. Felvállalhatod. Pláne név nélkül.
Nem megbántottál, hanem megnevettettél. Semmi köze hozzá senkinek, hogy én miről beszélgetek a barátaimmal, ennek ellenére megválaszoltam a kérdésed, majd továbbra is faggatózol, mintha le sem írtam volna már kb. háromszor a választ. Ha többet szeretnél megtudni annál, mint amennyit én hajlandó vagyok megosztani veled, az enyhén szólva turkálás, de mifelénk pofátlanságnak hívják, csak én ezt a szót nem szívesen használom.
"Legalább vállalnád a politikai nézetedet, ha már részt vettél egy politikai párbeszédben."
Egyrészt ez nem politikai párbeszéd, másrészt az én politikai nézeteimnek semmi köze a pünkösdi-karizmatikus és a katolikus-karizmatikus egyház kapcsolatához.
A kérdésedre már kismilliószor válaszoltam, de gyengébbek kedvéért megteszem újra: NEM, azaz NEM szoktam a barátaimmal politizálni, ezért fogalmam sincs, hogy kinek milyen politikai nézetei vannak. Ha már annyira érdekel a barátaimmal folytatott beszélgetések tartalma, legutóbb azon hüledeztünk, hogy milyen drága az új Pókember (mármint a videójáték), és kibeszéltük a VB-t is. Még valamire kíváncsi vagy esetleg?
Hit Gyülekezetes testvérem,
a „gyengébbek kedvéért” újra megteszed?
Attól még, ha neked nem tetszik egy kérdés és rendszeresen ferdítesz,... meg terelsz . . ., attól még a többiek nem lesznek idióták vagy gyengébbek nálad.
Testvérem, a rád való tekintettel máshogyan kérdezek.
Németh Sándor úr álláspontja:
„Ha megnézem ezeket az elnököket, vagy miniszterelnököket és morálisan vizsgálom az életüket, akkor azt kell mondanom, hogy
legmagasabb erkölcsi szinten Orbán Viktor áll.”
(Forrás: [link] )
Egyetértesz te Németh Sándor lelkészúrral?
Kérdező,
Több ízben is, egyenesen, egyértelműen, világosan válaszoltam a kérdésedre, ennek ellenére úgy teszel, mintha nem írtam volna egy szót sem. Ennek vajon mi lehet az oka?
"Egyetértesz te Németh Sándor lelkészúrral?"
Mivel - Sándorral ellentétben - én nem vagyok annyira tájékozott a nemzetközi politikában, hogy morálisan vizsgáljam a politikusokat, fogalmam sincs. Majd ha megvizsgáltam őket, igérem, megmondom, hogy egyetértek-e. :D
Tudod, a mai világban mindenki olvas híreket, és baromi gyorsan terjednek az információk, a tények.
Még egy ateista is látja, hogy mennyire mocskos a Hit Gyülekezetének a vezetése. És, hogy a pénz, és a hatalom irányába hajlanak el már nagyon hosszú évek óta...... Nem kell sem nekünk hívőknek, sem az ateista embertársainknak elmagyarázni Magyarországot és komor magyar valóságot. :)
Ti pedig minden ilyen irányú kérdésre kb. annyit mondot rá, hogy
„Nem úgy van...” Aztán büszkén témát váltotok.
Tessék egy vicc rólad:
-Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!