Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?
Nekem nincs vezérem, egyedül Jézus. A Hit Gyülekezete pedig továbbra is egy protestáns egyház, és ragaszkodik is a protestáns gyökereihez.
"Semmi bajunk a karizmatikus katolikusokkal."
Pedig ezen az oldalon is már konkrétan írta több hitgyülis is, hogy van. Lehet neked személyesen nincs, ami nagyszerű, de ne általánosíts.
"Mint minden protestáns egyháznak, nekünk is megvan a véleményünk a katolicizmusról."
Ez így igaz, de kinek ilyen, kinek olyan véleménye van. Például az evangélikusok és katolikusok több közös teológiai nyilatkozatot is el tudtak fogadni.
12-es agymosot behülyített hitgyüli droid. Mégis milyen gyökerei vannak egy pénzéhes szemfényvesztő által létrehozott, amcsiból licenszelt gazdasági vallási szektának? Ha annyira protestáns egyházat akarsz akkor menj a reformátusokhoz, ők legalább nem egy közhelyes bibliai mantrákkal operáló hatalomvágyó sarlatánt gazdagítanak mint ti. Feltünt már, hogy mekkora vagyona van a főszekta vezéreteknek? Arról is tartott prédikációt, hogy miért kellett neki lichtensteini offshore céget létrehoznia? Bizonyára azt is Jézus súgta neki. Mint ahogy azt is, hogy egy baloldali médiabirodalmat kell létrehoznia a fideszmaffia pénzén.
Örülök, hogy kiadtad magadból. A pünkösdi-karizmatikus mozgalom komoly múltra tekint vissza, nézz utána. Németh Sándor nem közhelyes bibliai mantrákkal operáló hatalomvágyó sarlatán, ajánlom, hogy hallgasd meg több prédikációját is, ne a fóbiás lejárató kétpercesekből ítélj. Feltűnt, hogy mekkora vagyona van, és a legkevésbé sem érdekel. A Biblia azt mondja, hogy aki hirdeti az evangéliumot, az méltó arra, hogy az evangéliumból éljen. Ez az offshore téma már lerágott csont, kismilliószor el lett magyarázva, hagyjuk. Az ATV pedig nem baloldali és nem jobboldali, és egyáltalán nem a Fidesz fizeti. Miért pont a Fidesz fizetné? Szerinted az véletlen, hogy a jobboldalnak lipsi tv, nektek meg fideszbérenc tv? Egyáltalán nem véletlen. Onnan lehet tudni, hogy egy tv jól teszi a dolgát, ha mindkét oldal örökmérges fotelhuszárai vádolják.
5-ös
Ne aggódj miattam. Választ kaptam az Úrtól végre!...
Álmot láttam december 25-én, és már tudom, hogy hova kell mennem. Már tudom, hogy ott a helyem! Kértem a tagságomat abba a derekas karizmatikus közösségbe. Az Úr Jézus nem hagyta gyermekét válasz nélkül.
Tisztelt 18-asm
Ez rosszul esik nekem, hogy így beszélsz velem... Ártottam én neked valamivel?
Az a közösség - még egyszer mondom... - hogy egy karizmatikus katolikus közösség, ahol egyébkét tök jó arcok vannak. Ennyi.
Hála az Úrnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!