Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezetes testvérek!...

Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?

Figyelt kérdés
Hallottam egy tanításotokban, hogy azzal nagyon vigyázni kell. De pontosan mivel van a gond az ő karizmatikus nézeteikben?

2022. dec. 8. 23:43
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
86%
10-es a hitgyülinek köze sincs semmiféle protestáns egyházhoz, a hitgyüli egy gazdasági szervezet, aminek a cégvezetője a sarlatán némethsándor gazdagszik meg abból, hogy nektek hitgyüliseteknek nincs eszetek és úgy táncoltok ahogy a vezéretek fütyül.
2022. dec. 26. 18:45
 12/54 anonim ***** válasza:
9%

Nekem nincs vezérem, egyedül Jézus. A Hit Gyülekezete pedig továbbra is egy protestáns egyház, és ragaszkodik is a protestáns gyökereihez.

2022. dec. 26. 19:37
 13/54 anonim ***** válasza:
85%

"Semmi bajunk a karizmatikus katolikusokkal."

Pedig ezen az oldalon is már konkrétan írta több hitgyülis is, hogy van. Lehet neked személyesen nincs, ami nagyszerű, de ne általánosíts.

"Mint minden protestáns egyháznak, nekünk is megvan a véleményünk a katolicizmusról."

Ez így igaz, de kinek ilyen, kinek olyan véleménye van. Például az evangélikusok és katolikusok több közös teológiai nyilatkozatot is el tudtak fogadni.

2022. dec. 26. 23:07
 14/54 anonim ***** válasza:
80%

12-es agymosot behülyített hitgyüli droid. Mégis milyen gyökerei vannak egy pénzéhes szemfényvesztő által létrehozott, amcsiból licenszelt gazdasági vallási szektának? Ha annyira protestáns egyházat akarsz akkor menj a reformátusokhoz, ők legalább nem egy közhelyes bibliai mantrákkal operáló hatalomvágyó sarlatánt gazdagítanak mint ti. Feltünt már, hogy mekkora vagyona van a főszekta vezéreteknek? Arról is tartott prédikációt, hogy miért kellett neki lichtensteini offshore céget létrehoznia? Bizonyára azt is Jézus súgta neki. Mint ahogy azt is, hogy egy baloldali médiabirodalmat kell létrehoznia a fideszmaffia pénzén.

[link]

2022. dec. 27. 08:03
 15/54 anonim ***** válasza:
20%

Örülök, hogy kiadtad magadból. A pünkösdi-karizmatikus mozgalom komoly múltra tekint vissza, nézz utána. Németh Sándor nem közhelyes bibliai mantrákkal operáló hatalomvágyó sarlatán, ajánlom, hogy hallgasd meg több prédikációját is, ne a fóbiás lejárató kétpercesekből ítélj. Feltűnt, hogy mekkora vagyona van, és a legkevésbé sem érdekel. A Biblia azt mondja, hogy aki hirdeti az evangéliumot, az méltó arra, hogy az evangéliumból éljen. Ez az offshore téma már lerágott csont, kismilliószor el lett magyarázva, hagyjuk. Az ATV pedig nem baloldali és nem jobboldali, és egyáltalán nem a Fidesz fizeti. Miért pont a Fidesz fizetné? Szerinted az véletlen, hogy a jobboldalnak lipsi tv, nektek meg fideszbérenc tv? Egyáltalán nem véletlen. Onnan lehet tudni, hogy egy tv jól teszi a dolgát, ha mindkét oldal örökmérges fotelhuszárai vádolják.

2022. dec. 28. 01:12
 16/54 anonim ***** válasza:
74%
15-ös tökéletes megtestesítője vagy az átlag agymosott hitgyülisnek, de akár az átlag agymosott fideszes is lehetnél. Az ilyen a legarcpirítóbban nyilvánvalóbb tények tökéletes ellentettjét is meg tudja magyarázni úgy ahogy a gazdái behülyítették. Persze a legkényelmesebb elhinni azt amivel behülyítettek, vagy már annyira megszoktad a hazugságokat hogy az igazságra nem is vagy fogékony. A képmutató szektavezéretek nem egyszerűen megél az "evangélium" hirdetéséből (bort iszik és vizet prédikál), hanem mocskosul meggazdagodott abból, hogy beszedi tőletek a sarcot, működteti a sok hitgyülis droid pénzéből felépített cégbirodalmát. No meg abból, hogy a fideszmaffiával leboltolta, hogy busás támogatás fejében - amiből, és a tőletek beszedett hitgyülis pénzből kp-vel meg tudta venni magának az ATV-t - minden választás előtt szépen elmagyarázza a vidám vasárnap cimű szektarendezvényeteken, hogy miért kell a fideszmaffiára szavaznotok. Mellesleg ha kicsit gondolgoznál és kihúznád a fejed a szektavezér kamugép főpapod seggéből akkor láthatnád, hogy a fideszmaffia már túllépett a korábban bevett gyakorlaton amikor egyszerűen megvettel egy korábban balos vagy független médiát és simán megszüntették vagy fideszes propagandamédiává alakították lásd Origó felvásárlása és helyette áttértek a jóval szofisztikáltabb eljárásra a baloldali szavazók megszólítására, ezért szerezték meg az index-et és ezért működtetik a szektavezéretek tulajdonába került ATV-t full baloldali csatornaként is.
2022. dec. 28. 02:35
 17/54 A kérdező kommentje:

5-ös

Ne aggódj miattam. Választ kaptam az Úrtól végre!...

Álmot láttam december 25-én, és már tudom, hogy hova kell mennem. Már tudom, hogy ott a helyem! Kértem a tagságomat abba a derekas karizmatikus közösségbe. Az Úr Jézus nem hagyta gyermekét válasz nélkül.

2022. dec. 28. 03:16
 18/54 anonim ***** válasza:
17-es melyik elmegyógyintézet lesz az?
2022. dec. 28. 15:18
 19/54 A kérdező kommentje:

Tisztelt 18-asm

Ez rosszul esik nekem, hogy így beszélsz velem... Ártottam én neked valamivel?

Az a közösség - még egyszer mondom... - hogy egy karizmatikus katolikus közösség, ahol egyébkét tök jó arcok vannak. Ennyi.

Hála az Úrnak!

2022. dec. 28. 15:26
 20/54 A kérdező kommentje:
ahol egyébként
2022. dec. 28. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!