Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?
Látom, legalább Németh Sándorba vetett hited erős, más meg mit számít :)
Hitgyülis kommentelgető a korábban linkelt videókra valami magyarázatot adhatnál legalább! Mi történik ezeken a videókon? Tessék ismét:
Az én hitem Jézus Krisztusban van, senki másban. :)
Pontosan tudod, hogy mi történik a videókon.
#28-as „Halvány lila gőzöm nincs, hogy hány hites ellenzéki van, nem szoktunk politikáról beszélgetni.” Ez egy nagyon menekülős válasz volt a részedról....
Mindenki szokott a barátaival és családjával politikáról beszélgetni. Ebben semmi bűnös dolog nincsen. Te pedig ne figyelj a mindenféle mocskolódó kommentekre!... Hanem csak legyél őszinte inkább. Gyere ki a fényre, bátorsággal.
A barátaid és a családtagjaid között hány ellenzéki van, tesó? Csak ennyit elárulsz nekünk?
"feltűnt-e, hogy az ország nagy része el sem megy szavazni 4 évente"
Igazából kis része nem megy el, bár az ő szavazatuk is fontos lenne. Viszont a hitgyüliben meglehetősen erős a nyomás, hogy menj szavazni és "jó" helyre, Vitya mellé tedd az X-et, mert addig jön a pénz bőségesen.
Milyen kis része? Az ország fele, sőt általában több, mint fele otthon marad. A hitgyüliben nincs semmilyen nyomás, gyere el, győződj meg róla.
Hol élsz? [link]
Linken láthatod, mennyire hamis dolgokat írsz.
Nem kell elmennem, hallottam, olvastam már a szekta vezetőjének nyilatkozatait, elég egyértelműek voltak.
Pontosan az a baj, hogy a média által ferdített baromságokat hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!