Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezetes testvérek!...

Hit Gyülekezetes testvérek! Mi a problémátok a karizmatikus katolikusokkal?

Figyelt kérdés
Hallottam egy tanításotokban, hogy azzal nagyon vigyázni kell. De pontosan mivel van a gond az ő karizmatikus nézeteikben?

2022. dec. 8. 23:43
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
64%

Látom, legalább Németh Sándorba vetett hited erős, más meg mit számít :)

2022. dec. 28. 19:34
 32/54 anonim ***** válasza:
64%

Hitgyülis kommentelgető a korábban linkelt videókra valami magyarázatot adhatnál legalább! Mi történik ezeken a videókon? Tessék ismét:

https://www.youtube.com/watch?v=BIaPrM6_pJc

https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc

2022. dec. 28. 19:54
 33/54 anonim ***** válasza:
9%

Az én hitem Jézus Krisztusban van, senki másban. :)

Pontosan tudod, hogy mi történik a videókon.

2022. dec. 28. 21:19
 34/54 A kérdező kommentje:

#28-as „Halvány lila gőzöm nincs, hogy hány hites ellenzéki van, nem szoktunk politikáról beszélgetni.” Ez egy nagyon menekülős válasz volt a részedról....

Mindenki szokott a barátaival és családjával politikáról beszélgetni. Ebben semmi bűnös dolog nincsen. Te pedig ne figyelj a mindenféle mocskolódó kommentekre!... Hanem csak legyél őszinte inkább. Gyere ki a fényre, bátorsággal.

A barátaid és a családtagjaid között hány ellenzéki van, tesó? Csak ennyit elárulsz nekünk?

2022. dec. 28. 21:27
 35/54 A kérdező kommentje:
Ez nem egy vizsga, nincs teszt! ;D Nincs veszteni valód. Csak mesélj, hogy mi van nálatok.
2022. dec. 28. 21:29
 36/54 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, tényleg nem érzed, hogy mennyire nevetséges, amit csinálsz? Milyen mocskolódó kommentekről beszélsz? Egyáltalán mi közöd van hozzá, hogy miről beszélgetek másokkal? Mi lesz a kövi lépés? Kiköveteled, hogy beszámoljak neked? Nem tudod elképzelni, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem a politika körül forog minden gondolata? Ha már ennyire akarsz turkálni a kapcsolataimban, elmondom neked újra, hogy nem, nem szoktam a barátaimmal beszélgetni a politikáról, pláne nem gyüliben. Van ezernyi más dolog, amiről beszélgethetnek az emberek. Én elhiszem, hogy te mindent a politikához mérsz, de hidd el, vannak olyanok, akiket egyáltalán nem is érdekel a politika. Nem tudom, feltűnt-e, hogy az ország nagy része el sem megy szavazni 4 évente, nem kívánnak felszólalni még egy x erejéig sem ebben a témában.
2022. dec. 29. 15:12
 37/54 anonim ***** válasza:
80%

"feltűnt-e, hogy az ország nagy része el sem megy szavazni 4 évente"

Igazából kis része nem megy el, bár az ő szavazatuk is fontos lenne. Viszont a hitgyüliben meglehetősen erős a nyomás, hogy menj szavazni és "jó" helyre, Vitya mellé tedd az X-et, mert addig jön a pénz bőségesen.

2022. dec. 29. 16:00
 38/54 anonim ***** válasza:
8%

Milyen kis része? Az ország fele, sőt általában több, mint fele otthon marad. A hitgyüliben nincs semmilyen nyomás, gyere el, győződj meg róla.

2022. dec. 29. 16:24
 39/54 anonim ***** válasza:
80%

Hol élsz? [link]

Linken láthatod, mennyire hamis dolgokat írsz.

Nem kell elmennem, hallottam, olvastam már a szekta vezetőjének nyilatkozatait, elég egyértelműek voltak.

2022. dec. 29. 20:18
 40/54 anonim ***** válasza:
8%

Pontosan az a baj, hogy a média által ferdített baromságokat hiszed el.

2022. dec. 29. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!