Attól még, hogy biokémiailag visszavezethető az élet a nullára lehet egy termtője? A tudósok miért nem ismerik már be, hogy órdít az életről a teremtés?
"Még mindig sokkal hihetőbb, hogy van egy Isten, aki megteremtett mindent, mint az, hogy a semmiből állt elő minden, a semmi hatására."
Pont ezért nem is állítja senki az utóbbit.
órdít... jól van, értjük.
De jobb lenne, ha nem órdítóznál itt.
Főleg olyat ne, amit már tegnap is megkérdeztek.
Amúgy meg nem: az élővilágról az látszik, hogy NEM VOLT értelmes teremtője. Kérdezd meg a tudósokat, ha idáig nem sikerült.
Én megkérdeztem a tudósokat.
Mindet.
Azt mondták, nincs más végső magyarázat a természet rendjére, csak Isten, csak egy természetfeletti erő aki alkotta.
13
A Bibliának azt a részét olvastad ahol azt írja, hogy hazudni bűn?
Természetesen.
Te tudsz olvasni?
"Én megkérdeztem a tudósokat.
Mindet."
A világon minden élőt? és egybe hangzóan ugyan azt állították?
14
Döntsed el mit akarsz. A kérdésedben azt kérfezed hogy a tudósok miért nem tesznek valami.
Ha nem érdekel, hogy miért nem teszik akkor ne írjál ki ilyen kérdést.
Provokálod az embereket a kérdéseddel, majd fel vagy háborodva ha nem bológató választ kapsz.
Szóval mit szeretnél? Választa kérdésedre vagy bólogatást?
Idézet:
"A régebbiek közül Kopernikusz, Kepler, Galilei vagy Pascal említése mellett elég, ha csak az angol lángelmére, Isaac Newtonra gondolunk (1642-1727), aki meg volt győződve arról, hogy a világmindenség csodálatos elrendezése és harmóniája csak egy mindenható és mindentudó lény tervében születhetett meg; ezt a gondolatot tartotta egyébként a legnagyobb felismerésének – túl azoknak az alapvető fizikai törvényeknek a felfedezésén, amelyek nélkül ma nem beszélhetnénk modern tudományról. De a huszadik század legjelentősebb tudósai közül is szép számmal vannak olyanok, akik nyíltan tanúságot tettek Istenbe vetett hitükről. Max Planck például úgy vélekedett, hogy „a hívők számára Isten van a kezdetben, a fizikusok számára Ő van minden megfontolás végén.” Ez pedig azt jelenti, hogy a tudomány nemcsak hogy nincs ellentétben a hittel, hanem egyenesen a hithez vezető út szerves részét képezheti."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!