Bálványimádás ezt csinálni? Bűn követtem el, baj hogyha áldoztam?
Felírtam egy papírra a bűneim, kísértéseim, gyengeségeim, negatív tulajdonságaim, majd három részbe hajtottam, meggyújtottam, néztem, ahogy a füstje az égbe, Istenhez száll, és közben imádkoztam Istenhez, hogy segítsen nekem, hogy le tudjam győzni a Sötétséget, a Sátánt. Kértem Istent, hogy segítsen, hogy a lelkem, a tudatom ne szennyezzék be kísértések, illúziók, és világos tudattal, tiszta lélekkel tudjam az üdvösség útját járni.
Bűn, hogy így elégettem ezeket? Ez bálványimádás volt?
Ha igen, akkor ez beletartozik a káromlásba (ezt gyóntam meg)? Vagy ez már bálványimádás volt?
"A németeket sem a nácik tettei alapján ítéljük meg (ők több embert öltek meg származási alapon, amiről senki sem tehet!!!). Kérdem én, mi ez a "kivételezés" az egyházzal kapcsolatban?!"
Itt a helyes hasonlat az lett volna, hogy a náci párt miért van még mindig tiltva a korábbi tetteik miatt? Hiszen az már 80 éve volt?!?
A katolikus egyház milliókat ölt meg, hihetetlen vagyont rabolt össze a világból, de már eltelt pár év, miért bántják még őket ezért....?
Látom nem érted. Az 500 évvel ezelőtt élt emberek nem egyenlőek a mostaniakkal. A nácik több embert öltek, igaz ők be lettek tiltva. Az Egyház sem hozott az utóbbi 500 évben (tudtommal) olyan rendeletet, amelyben embert végeztek ki.
"Rabolt össze a világból"
Röhögnöm kell! 🤣🤣🤣 Ez mind nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!