Hogy mentsem meg a római katolikus családtagomat? Sajnos sok keresztény szerint a katolikusok bálványimádók, mert nem csak Jézust kérik, hanem Máriát is, és a szobrokkal foglalkoznak, mint a zsidó népe 2000 éve. Hogy tudnám ezt magamnak megérteni?
Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék [is,] az Úr az én világosságom!
én tudom magamról, hogy üdvözülni fogok. És ez nem arrogancia! Ez a Jézus Krisztus munkájába (és nem a sajátoméba) vetett bizalom. Bizalom abban, hogy Jézus Krisztus képes arra, hogy teljesen és tökéletesen megmentsen, hogy teljesen betöltötte a Törvényt, és minden bűnömtől tökéletesen megtisztított. mivel minden reményemet és bizalmamat Ő belé vetem!
Én úgy tudtam, hogy Jézus a megmentő, és nem emberek szereznek üdvösséget.
Amúgy tök ciki is kínos vagy. A témáid gyermetegek és betegesen szeretsz vitatkozni. Erről is van ám szó a Bibliában. Ráadásul még az alapokkal sem vagy tisztában és így osztod az észt.
Soká lesz még szeptember... Addig el kell viselni ezeket valahogy testvérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!