Hogy mentsem meg a római katolikus családtagomat? Sajnos sok keresztény szerint a katolikusok bálványimádók, mert nem csak Jézust kérik, hanem Máriát is, és a szobrokkal foglalkoznak, mint a zsidó népe 2000 éve. Hogy tudnám ezt magamnak megérteni?
Figyelt kérdés
még mindig nem értem, és néztem már kritikát is. komoly kérdés. ha nem tetszik, menj tovább!2021. jún. 23. 10:25
21/26 anonim válasza:
Mária nem halt meg érted, Jézus igen. Mária nem Istentől felkent közbenjáró, Jézus igen.
22/26 A kérdező kommentje:
Akkor a katolikusok többségének annyi.. :(
2021. jún. 23. 17:00
24/26 A kérdező kommentje:
🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️
2021. jún. 23. 18:51
25/26 anonim válasza:
"szerencsére én olvasom a Bibliát, és gondolkozom."
Húúúú, még szerencse. A leghülyébbek is gondolkoznak, erre ne legyél annyira büszke.
26/26 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy minden vallás egy nagy büdös kamu. Semmiről sincs bizonyíték, csak egy jó régen írt hablaty. Persze nem itélek el senkit vallása miatt, mert mindenki abban hisz, amiben akar. A gyenge és labilis emberek szeretnek hinni, ilyen dolgokban, mert így könnyebben dolgozzák fel nyomorúságukat. Könnyebb egy égi lény segítségét kérni, mint tenni valamit magunkért.
Ahogy mondják is ,,Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa".
Sajnos az ima még nem tesz kenyeret az asztalra és tetőt a fejünk fölé. Én a munkában hiszek. Azért hogy az életben elérjünk valamit azért tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!