A zsidók mit gondolnak az unitárius keresztényekről?
Nem tartozik a kérdéshez, de szeretném megkérdezni:
Nem tudtok valamit Lucifer 666-ról?
Furcsa stílusa volt, de legalább vitt egy kis színt ebbe a vallasi témájú topikokba.
Tőlem se várj építő jellegű választ, csak az jutott az eszembe, hogy azokon a környékeken, ahol még élnek egyáltalán zsidók (én nem vagyok az), fel lehet ám úgy nőni, hogy az ember még csak nem is hallott róla, hogy létezik ilyen szó, hogy unitárius. Eleve a katolikus templomok a terekről mindent kiszorítottak, aki sokat jár dugi hátsó mellékutcákban Pesttől keletre, az esetleg már látott református, evangélikus, netán még baptista, görögkatolikus és ortodox templomot is. Na de unitáriust? Van egy ház a Lipótvárosban - nem sokan ismerhetik - ki van rá írva, hogy Unitárius. Ennyi. Embert nem láttam még előtte a járdán se elmenni.
Szóval ahhoz, hogy valaki valamiről érdemben nyilatkozzon, nem árt, ha tud is róla előtte valamit, netán van vele valami személyes tapasztalata...
Off: szerintem most "Jézus 666" nicken fut, nekem legalábbis nagyon ismerős a fura kérdéseivel :)
Kérdésre:
A zsidók prófétának sem tartják Jézust, szóval ilyen téren nem különb a megítélésük. A judaizmusban nincs ökumenizmus, valaki vagy zsidó vagy nem, de nincsenek "majdnem zsidók". Amennyire én tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!