Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bálványimádás ezt csinálni?...

Bálványimádás ezt csinálni? Bűn követtem el, baj hogyha áldoztam?

Figyelt kérdés

Felírtam egy papírra a bűneim, kísértéseim, gyengeségeim, negatív tulajdonságaim, majd három részbe hajtottam, meggyújtottam, néztem, ahogy a füstje az égbe, Istenhez száll, és közben imádkoztam Istenhez, hogy segítsen nekem, hogy le tudjam győzni a Sötétséget, a Sátánt. Kértem Istent, hogy segítsen, hogy a lelkem, a tudatom ne szennyezzék be kísértések, illúziók, és világos tudattal, tiszta lélekkel tudjam az üdvösség útját járni.

Bűn, hogy így elégettem ezeket? Ez bálványimádás volt?

Ha igen, akkor ez beletartozik a káromlásba (ezt gyóntam meg)? Vagy ez már bálványimádás volt?

2022. okt. 23. 20:08
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
De az egész közben a lelkembe fordultam, és az ezen negatív dolgoktól való megszabadulásra gondoltam.
2022. okt. 23. 20:11
 2/32 A kérdező kommentje:
És rettenetesen bánom.
2022. okt. 23. 20:14
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bunt kovettel el, ez balvanyimadat. (Bocs, ezt kell irnom, kulonben megint buntit kapok a moderatoroktol.)
2022. okt. 23. 20:16
 4/32 A kérdező kommentje:

#3.

Hogy érted?

2022. okt. 23. 20:25
 5/32 anonim ***** válasza:
72%

Utat kerestél Istenhez, és segítségét kérték tőle, hogy tisztább legyél.

Ebben nem volt semmi bűnös.

Ami nem szerencsés az másokra ilyen módon negatív dolgokat kérni, vagy magadnak hatalmat, vagyontm stb.

2022. okt. 23. 20:26
 6/32 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen papírra írtad. Mert ha üres lapra akkor semmi gond, de pl ha a ház adásvételi szerződés hátuljára, akkor hülyeség volt elégetni. Ne szomorkodj, valószínű nem vagy sokkal bűnösebb mint az átlagember!
2022. okt. 23. 20:27
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem követtél el bűnt. Amúgy melyik bűnödtől nem akarsz megszabadulni és miért?
2022. okt. 23. 20:29
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugy ertem, hogy amikor az igazat irom, ujra es ujra tiltast kapok a moderatoroktol. Ennyi.

Udv, #3

2022. okt. 23. 20:33
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Bálványimádás az, amikor egy tárgytól vársz szerencsét, egy tárgyat imádsz istenként. Az hogy a füst által jelképezted az Istenhez felszálló imádat egyáltalán nem ez. Ennyi erővel nem szabad letérdelni, mert azzal is jelképezni akarsz valamit, vagy például keresztet sem szabad vetni, templomról pedig már ne is álmodj, mert mivel jelent az többet Istennek mint a házad. Tehát érted és érzed hogy ez mennyire nonszensz lenne, na ugyan ez az eset az általad leírt, tehát nem kell rosszul érezned magad emiatt. Ez egy nagyon szép szimbolika volt és semmi több. Továbbra is Istentől vártad a segítséget, nem a füsttől.
2022. okt. 23. 20:40
 10/32 anonim ***** válasza:
#8 ez csak mostanában vagy már jóideje? Mert ma velem is megesett hogy kétszer is levették egy teljesen ártatlan válaszomat.
2022. okt. 23. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!