Hogyan tovább, már fél lábbal Isten országában élek itt a Földön?
Ha tudna valaki segíteni, vagy ha hasonló cipőben jár és tudja a további utat, segítsen, kérem:
Olyan 1.5 éve kezdődött. A Földön nem érdekel semmilyen anyagi dolog, teljesen leküzdöttem a bűnöket, pl. sikerült leküzdeni az irigységet (az irigység a földi javak iránt érzett kívánalom) bárminemű rosszakaratot, a hazugságot és sorolhatnám. Teljesen Isten akaratának rendelem alá magam (Dávid zsoltára), majdnem minden percet vele töltök. És ami a bibliában van, szó szerint bekövetkezik velem: spontán sírok és utána hihetetlen öröm és földön túli boldogság és szeretet uralkodik el rajtam (nem mint Kozsónál) Öszintén már várom a következő sírást. (Boldogok akik szomorúak...) Szerintem szó szerint kell a Bibliát értelmezni: pl. gyűlölni kell mindenkit, saját magadat is. Ezt is sikerült elérnem, hogy Istent imádjam és ne szeressek senkit. És ez is igazzá vált, mert Istenen keresztül vezetett oda, hogy most már mindenkit tudok szeretni. Vagyis nem az embereket kell szeretned, hanem az emberekben mélyen lakozó Istent, melyet ők még nem találtak meg és élik a mindennapi "vak" életüket.
Egy biztos, szentek életét olvastam és valami hasonlót írnak, de a további folytatást nem tudom. Csak azt értem ami velem is megtörtént, a további "rejtjelezett". Már társas kapcsolatot is képtelen vagyok kezdeni, mert olyan lány aki a földi dolgokat hajszolja távol áll tőlem. Megváltoztatni senkit sem lehet. Nem vagyok tagja hitközösségnek, egyedül járom az utam. Talán ezt olvassa valaki...
Vagy csak Isten segíthet... Nem véletlen, hogy ezt nem akarom senkinek elmondani, még a papok is azt mondják, hogy nem szabad a Bibliát szó szerint venni, de szerintem igen.
Elvileg az olvasatban azt írják a szerzetesek, hogy a következő fokozat egy próbatétel, mely által az Úr magára hagy egy időre és elveszettnek, magadra hagyottnak érzed magad.
A pénzt az emberek teremtették. Olvastam régebben, hogy az amerikai egy dollárost is valamiféle misztikum övezi. "Az AMERIKAI 1 DOLLÁROS bankjegyen látható az OMEGA jele, amely egy régi világ végének, egy új világ kezdetének a jelképe is egyben. Vagyis az ÚJ VILÁGREND kezdetének a jelképe ez.
A BAGOLY is jelentőséggel bír: az alvilágban gyakorta használt jelkép az, mely szintén megtalálható az amerikai bankjegyen." A pénzhez kapcsolódik a hatalom, az elnyomás és egy sorozat bűn, mely letérít a rossz útra. Miért mondta Jézus, hogy vagyonod tedd pénzzé és oszd szét a szegények között és kövess?
Isten, Jézus és Szentlélek egy. A szentháromság egy és ugyanaz. Jézus azt mondta Istent kell szeretned, mindennél jobban.
Ez a sírás érzelem mentes, nem érzek fájdalmat, gyűlöletet, és nem lesz tőle depresszióm. Egyszerűen csak jó, a végtelen öröm. Nem értheti az, aki nem élte át ilyen formában, ezt kár volt ide leírnom.
A hitetlen is épp olyan ember mint te meg én vagy bárki más. Mert mondta Jézus, mindenki egyenlő és senki sem különb a másiktól. Tehát a hitetlenben is meg van Isten csak tudatlan. Jézus is azt mondta a keresztfán, bocsáss meg nekik nem tudják mit cselekszenek. Egy hitetlen sem tudja mit cselekszik, s mit kellene tennie. De ő is keres valamit, mert valami hiánya van. Talán keresi a természetgyógyászt, a jósnőjét, az auralátóját, a mágiát, a kártyajóst, az új autót, a szebb ingatlant, stb. S nem tudja, hogy Istent kellene keresnie mindezek helyett.
Talán ez lesz a megoldás, amit találtam:
„Engedjétek, hogy Krisztus munkálkodjon Szentlelke által, és felébresszen, mintha a halálból keltene fel, gondolataitokat is magával ragadva. Engedjétek, hogy minden képességeteket munkába állítsa. Olyan adottságokkal teremtett, amelyekkel jobban dicsőíthetitek és magasztalhatjátok nevét. Szenteljétek magatokat neki, és akkor mindenki, aki csak kapcsolatba kerül veletek, láthatja, hogy Istentől kapjátok az erőt, és legjobb képességeiteket Isten szolgálatába állítjátok. Azok a képességek, amelyekkel korábban önös érdekeiteket és értéktelen elvek ügyét szolgáltátok, amelyekkel egykor igaznak nem mondható célokat szolgáltatok, Jézus Krisztus foglyaivá lesznek, és Isten akaratába simulnak bele"
Egy mód van: ha a Szentlélek munkálkodik bennem, akkor teljesen ő fog vezetni. Ha a rossz útra térnék, akkor a gonosz ural. De mivel az Úr parancsait megtartom, az utóbbira kicsi az esély. Hagyom magam vezetni, mint a víz folyása.
És mi van, ha a mostani időkben árad ki mindenkire erősebben a Szentlélek? Nem lehet véletlen, hogy az utóbbi 2 évben megváltoztam... Ti is érzékeltek majd valamilyen változást magatokon, csak engednetek kell.
Akit érdekel. El kell mennem Medjugorje-be, hogy utánajárjak mindennek.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy velem együtt kezdjétek el építeni a Mennyek Országát
a szívetekben. Feledkezzetek el saját dolgaitokról, és Fiam példája által vezetve, Isten dolgairól
gondolkodjatok. Mit vár Ő tőletek? Ne engedjétek meg, hogy a Sátán a földi boldogság útjait
nyissa meg előttetek, az utakat, amelyeken nincs jelen a Fiam. Gyermekeim, ezek hamisak és rövid
ideig tartanak. Fiam az, aki Van. Az örök boldogságot és békét kinálom nektek, az egységet Fiammal,
Istennel, az Isten Országát. Köszönöm nektek.”
Érdekes amit írsz,mert Jézus pont az ellenkezőjét mondja .
...Evilágon nyomorúságotok lesz ,....
Ked ves kérdező ,ismered te Istent ,és az írásokat??
Hogy vagy ma ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!