Mi a véleményetek az Iszlám vallásról?
"Nos nem igazán értem a magyarázatodat, hiszen az ó szövetség idején Jézus előtt sok próféta volt. Ám Jézus már nem próféta volt, hanem Ő benne és Ő általa az Ő személyében Isten jött le hozzánk."
Én a "mohamed sokkal késöbb jött" érvedre hoztam ezt, hogy láthatoan az istentől küldöttségre, ez nem nagyon volt feltétel.
"Nos nem igazán értem a magyarázatodat, hiszen az ó szövetség idején Jézus előtt sok próféta volt. Ám Jézus már nem próféta volt, hanem Ő benne és Ő általa az Ő személyében Isten jött le hozzánk."
Gondolom az az apróság nem zavar hogy egyetlen olyan vers sincs a Bibliaban amibwn Jézus kijelenti hogy Isten és aki látta Jézust, nem nézte Istennek.
Ezt már sokszor leírtad, de Tamás apostol is Istennek vallja Jézust. Ezen felül János apostol is leírja róla az evangélium elején. Tehát egyszerűen hazudsz. Az egy dolog, hogy nem hiszed el, sok hitetlen nem hiszi el, de felesleges róla hazudni.
Annyira hülye vagy, hogy azt se tudod te magad mit írsz:
"és aki látta Jézust, nem nézte Istennek"
Én erre hoztam példákat. De inkompetens hülyékkel, akik saját keresztényfób világukban élnek, nem nagyon lehet értelmesen beszélni.
Hát ez van, de inkább hiszek ebben, mint egy sivatagi kecskepásztor képzelgéseiben, aki kitalált egy vallást, hogy hatalomra jusson :)
Nézd el nekem.
"az ezerszer logikusabb iszlám álláspotot"
hagyd már ezt az ökörséget :D
Biztos ezerszer logikusabb, hogy Isten több százezer prófétát küldött saját szavaid szerint, de egyetlen egy alkalommal se tudott az eredeti verzió fennmaradni, mert mind meg lett hamisítva. Te vagy a logika atyja Mohameddel együtt :D
Igen teljes logikus hogy az iszlám szerint Isten több százezer prófétát küldött hogy mindennéphez eljuthasson az üzente. Szemben a teljesen nevetséges keresztény verzóval ami szerint Isten nem foglalkozik az emberiség 99%-ával csak a kia zsidó béppel :)
Az eredetiség számonkérése peedig vicc kategória egy kerestzény szájából, mikor keresztények saját bevallása szerint az Evangéliumok 90%-a hamisítvány. Persze tudjuk hogy a kanonizált négy Evangélium is össze vissza lett hamisítva. Arról nem is beszélve hogy minden keresztény irányzat maga válogatta össze hogy milyen könyvek kerüljenek a Bibliába saját kedvük szerint. Szóval a keresztény vallás a legjobb példa arra hogy az ember hajlamos a valláshamisításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!