Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » [Csak keresztények!] Hogyan...

[Csak keresztények!] Hogyan lehet kiűzni/kiűzetni magamból a gonoszt?

Figyelt kérdés
Egy utálatos perverzióm van, amitől nem tudok teljesen megszabadulni sosem. Tinédzser vagyok, nem is vagyok megkeresztelve és templomba se járok (mivel ateista a családom) de hiszek Istenben. Milyen lépéseket tehetnék 3gy ördögűzés érdekében?

2022. szept. 3. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
0%
#30 Nem gondolod hogy Isten aki a tisztaságot szereti majd ilyen mocskos perverziót el fog fogadni a kedvedért akkor valami álomvilágba élsz... Jelenések könyve többször írja hogy paráznák kint rekednek a külső sötétségen ahol lesz sírás és fogaknak csikorgatása
2022. szept. 3. 19:18
 32/69 anonim ***** válasza:

"Isten nem tud olyan embert mennybe engedni akiben"

Na látod. Isten bárkit a mennybe tud engedni. Már Isten hatalmáról is tévesen nyilatkozol. Ebből is látszik hogy nem követed őt. A hazugságok megvezettek téged.

Remélem kapsz segítséget és sikerül kivergődnöd a hazugságokból amik mérgezik a lelked.

2022. szept. 3. 19:19
 33/69 anonim ***** válasza:
0%

Igen nem fogja beengedni a bünösöket a mennybe csak szentek mehetnek akik már megbánták a bűneiket! Érted amit írok? Ezt írja több helyen is a biblia.

2022. szept. 3. 19:20
 34/69 anonim ***** válasza:
0%
#34 önbecsapás amikor azthiszed hogy bünösen mennybe kerülsz de a lelkiismereted amúgyis jelezni szokott hogy a büneid miatt nem vagy méltó odajutni maradsz a pokol állapotába ami isten nélküliséget jelent
2022. szept. 3. 19:21
 35/69 anonim ***** válasza:

"Ha ma elfogadja akkor miért nem lesz belőle gyerek? Ez ugyanolyan bün mint a többi, céltévesztés, ebből meg kell térni amig még van idő."

Meg akarod érteni Isten cselekedeteit. De ki vagy te hogy bíráld az ő döntéseit?

Úgy írsz mint egy ateista. Elszomorodok hogy ennyire letértél az útról.

"Isten aki a tisztaságot szereti majd ilyen mocskos perverziót el fog fogadni"

Sugárzik a szavaidból a gyűlölet. Hát nem látod? Nem tudom kimérgezhetett meg ennyire a hazugságokkal, kivethetett félre ennyire hogy már ezt sem látod.

"a kedvedért akkor valami álomvilágba élsz..."

Nem az én kedvemért. Én nem kértem tőle. Ő üzente meg nekem és szerintem neked is hogy ő ezt elfogadja. De te nem látod mert valaki más vezérel téged. A hazugságai miatt már teljesen elfordultál tőle.

2022. szept. 3. 19:22
 36/69 anonim ***** válasza:
#35 Te viszont olyan tiszta vagy, mint egy szeráf...
2022. szept. 3. 19:23
 37/69 anonim ***** válasza:

"önbecsapás amikor azthiszed hogy bünösen mennybe kerülsz de a lelkiismereted amúgyis jelezni szokott hogy a büneid miatt nem vagy méltó odajutni maradsz a pokol állapotába ami isten nélküliséget jelent"

Ez számára már nem bűn. De ezzel kezdtem. A lelkiismeretem is erre irányít. Téged azonban nem a lelkiismereted vezérel már hanem valamilyen gonosz hazugságok vezérelnek már téged.

Olvasd vissza amit írsz. Hát nem látod?

2022. szept. 3. 19:24
 38/69 anonim ***** válasza:

"#35 Te viszont olyan tiszta vagy, mint egy szeráf..."

Ez a bűn és sok másik nem terhel engem. De megvannak a saját bűneim. Törekszem a jóra és figyelek hát ha kapok valamilyen újabb útmutatást Istentől.

2022. szept. 3. 19:26
 39/69 anonim ***** válasza:
46%

Aki meg bűnbe leli az örömét az az ördög gyermeke tehát nem is lehet részese Isten országának

" Ő üzente meg nekem és szerintem neked is hogy ő ezt elfogadja. "

Nekem ilyet sose üzent, nekem a megtérést üzente és ennél kell maradni.

Bűnt nem fogja elfogadni sosem!

Sátán is kiadja magát a világosság angyalának szval érdemes vigyázni ezekkel az üzenetekkel!

Galata

8De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! 9Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit tőlünk hallottatok: átkozott legyen! 10Az emberek kedvét keresem ezzel vagy az Istenét?

Egész biblia elítélően beszél erről ószövetségben halálra kövezés járt érte, ujszövben meg Isten ítélete azokon akiknek az elméjük elsötétedett és állatokat meg tárgyakra cserélték fel Istennek a dicsőségét

2022. szept. 3. 19:26
 40/69 anonim ***** válasza:
0%

"Meg akarod érteni Isten cselekedeteit. De ki vagy te hogy bíráld az ő döntéseit?"

Döntései egyértelmüek voltak eddig is a szentirásban olvashatsz róluk ilyet meg nem üzent senkinek hogy elfogadottá tette ezt a ferdehajlamot.

"Te viszont olyan tiszta vagy, mint egy szeráf..."

Hol írtam ilyet? Alázattal be kell ismerni hogy gyarló az ember de a bűnt azt nem kell pártolni mert sose lesz elfogadott Elohim szemében... rengeteg embert vesztett el Isten a bűneik miatt

2022. szept. 3. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!