Keresztények, szerintetek miért szűntek meg a csodák, jelek, démonűzések, gyógyulások, nyelveken szólás, stb. amelyekről az evangéliumokban és az Apcselben olvashatunk?
Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy nem is szűnt meg, hanem csak a történelmi egyházak csinálják rosszul a dolgokat?2022. aug. 25. 17:04
1/31 A kérdező kommentje:
Valláshoz akartam, majd átteszik.
2022. aug. 25. 17:05
2/31 anonim válasza:
Megszűntek?
Orbán Viktor miniszterelnök urat akkor hogyan magyarázod? Szerinted ő egy hétköznapi ember? Hát nem, őt a MAGYAROK Istene küldte, hogy dicsőségbe vezesse ezt a népet.
3/31 anonim válasza:
Nem szűntek meg miről beszélsz?
Ma is történnek csodák,gyógyulások csak a média nem számol be róluk a bulvár a bűnügyek a politika fontosabb nekik.
Tájékozódj kérlek jobban.
4/31 anonim válasza:
Orbán örök csapásként, mindennapi sáskajárásként van jelen a magyarság életében.
5/31 anonim válasza:
Orbán a Magyarok Istenének fia! A Magyarok igazi megváltója Orbán nem a zsidó Jézus!
6/31 anonim válasza:
Mivel Jézus magyar származású pártus herceg Orbán Viktorral lehet közös vérvonaluk.
8/31 anonim válasza:
El se tudok odáig számolni, hány csoda, jel, gyógyulás, stb történt csak az én életembe..., 1 a 8 milliárdból. Akkor a maradékról már ne is beszéljek. Még hogymegszünt..., mondj nekem egyetlen doltot, ami nem csoda.
9/31 anonim válasza:
10/31 anonim válasza:
A mobiltelefonok általános térnyerése miatt már mindenki tud egyszerűen képet és hangot is rögzíteni. A manipulált felvételek pedig egész jól kiszűrhetők.
Ha bármi szokatlan történik, tuti van valaki a közelben aki rögtön a telefonért nyúl, hogy felvegye.
Így, puszta bemondásra már nem nagyon hisznek el semmit.
Ez okozza a csodák számának rohamos csökkenését napjainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!