Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » [Csak keresztények!] Hogyan...

[Csak keresztények!] Hogyan lehet kiűzni/kiűzetni magamból a gonoszt?

Figyelt kérdés
Egy utálatos perverzióm van, amitől nem tudok teljesen megszabadulni sosem. Tinédzser vagyok, nem is vagyok megkeresztelve és templomba se járok (mivel ateista a családom) de hiszek Istenben. Milyen lépéseket tehetnék 3gy ördögűzés érdekében?

2022. szept. 3. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
31%

Azt írod, hogy nem vagy megkeresztelve, templomba se jársz. Akkor egyáltalán mi okból gondolod, hogy kellően jól tájékozott vagy ebben a témában? Mert valami szektának az oldalán, mint hitgyüli vagy Jehova tanúi ezt olvastad?

Jézus azt mondta, hogy aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül. Nálad ebből egyik hiányzik, másikat pedig láthatóan rosszul gyakorlod. De szexuális hajlamokról nem beszélt.

Jézus azt se mondta, hogy démonok felelnének egyes emberek bűneiért, hiába mentegetik ezzel magukat egyes szektákban. Minden ember saját tetteiért felel.

2022. szept. 3. 18:51
 22/69 anonim ***** válasza:
6%
#21 Az igazság attól még igazság marad hogy senki nem hisz benne. Ez igenis klímahiszti és túlnépesedés egy röhej mert a föld nagy részét fel se fedeztük. Az aszály ami volt múlt időben azt Jézus(Yahushua ha' masiach) mind megjövendölte ahogy járványt és éhezést is, nincs új dolog a nap alatt.
2022. szept. 3. 18:53
 23/69 anonim ***** válasza:
20%

#22 Biblia több helyen ír tisztátalan lelkekről és démonokról a létezésük tagadhatatlan.

Máté 5

3„Amikor a tisztátalan lélek kimegy az emberből, víz nélküli helyeken bolyong, nyugalmat keres, de nem talál. 44Akkor így szól: Visszatérek házamba, ahonnan kijöttem. Amikor odaér, gazdátlanul, kiseperve és felékesítve találja azt. 45Akkor elmegy, vesz maga mellé másik hét magánál is gonoszabb lelket; bemennek, és ott laknak, és annak az embernek az utóbbi állapota rosszabb lesz az előbbinél. Ez történik majd ezzel a gonosz nemzedékkel is.”

2022. szept. 3. 18:56
 24/69 anonim ***** válasza:
34%

"Amit régen elítélt most is elítéli ne csapd be magadat."

Nem csapom be magamat. Én nem vagyok homoszexuális. Engem ez nem érint. De Isten megmutatta nekem hogy ez már nem bűn. Neked is megmutatta csak nem akarod észre venni. Majd idővel talán te is meglátod.

A túlnépesedés pedig példa volt. Mint írtam "Isten útjai kifürkészhetetlenek.". Csak tippelni tudok hogy miért változtatta meg. De megtette.

"Család: Anya és apa és gyerek ez a család fogalma a biblia szerint."

Én ezzel a definícióval így nem találkoztam és nem is értek vele egyet. Vannak családok ahol csak apa vagy anya van, vannak ahol csak gyerekek, attól még család marad. De olyan is van ahol apa és gyerekek vannak vagy anya és gyerekek. Az is család. Olyan is van hogy a családnak a része olyan személy is aki hivatalosan nem az.

De vannak ellen példák is. Vannak olyan helyzetek amikor ott van az apa, anya és a gyerek de mégsem alkotnak egy családot. Amikor olyanok egymásnak szinte mint az idegenek az nem egy család. Amikor az "apa" veri a gyerekeit az nem "apa" attól még hogy ő adta a spermát és férfi.

2022. szept. 3. 19:00
 25/69 anonim ***** válasza:
31%

Senki se tagadta, csak a szektás felfogásoddal nem értek egyet.

2022. szept. 3. 19:03
 26/69 anonim ***** válasza:
16%

Jakab 1.

17Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről van, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, még árnyéka sem a változásnak.

Minden fajtalan perverziót elítél ma is! pride zászlóján az áll hogy pride ami magyarul annyit tesz büszkeség(kevélység) a hét főbün része.

Isten nem változik meg és ez így van helyén... Sokszor írja a biblia hogy amit elítélt azt ma is elfogja ítélni most még kegyelem ideje van még hosszan tűr hogy aki tud az megtérjen de egyszer elfogy a türelme és aki ebben a bűnben benne marad az a tűznek tavába másnéven tüzes kemenczébe köt ki...

2022. szept. 3. 19:04
 27/69 anonim ***** válasza:
22%

Márk 1 RÚF

22Álmélkodtak a tanításán, mert úgy tanította őket, mint akinek hatalma van, és nem úgy, mint az írástudók. 23Éppen ott volt a zsinagógájukban egy tisztátalan lélektől megszállott ember, aki így kiáltott fel: 24Mi közünk hozzád, názáreti Jézus? Azért jöttél, hogy elpusztíts minket? Tudom rólad, ki vagy: az Isten Szentje. 25Jézus ráparancsolt: Némulj el, és menj ki belőle! 26A tisztátalan lélek pedig megrázta azt az embert, és hangos kiáltással kiment belőle. 27Mindnyájan annyira megdöbbentek, hogy ezt kérdezgették egymástól: Milyen új tanítás ez? Hatalommal parancsol a tisztátalan lelkeknek, és azok engedelmeskednek neki. 28És gyorsan elterjedt a híre mindenfelé Galilea egész környékén

2022. szept. 3. 19:09
 28/69 anonim ***** válasza:

"kiben nincs változás, még árnyéka sem a változásnak."

"Isten nem változik. De a világ igen. Ezt régebben nem támogatta Isten de ma már elfogadja."

Miért fogadja el ma már?

"Isten útjai kifürkészhetetlenek."

Nem mondta. Majd a túlvilágon megkérdezheted mi előtt szomorú arccal elfordul tőled.

"pride ami magyarul annyit tesz"

Elég sok jelentése van. Azt is jelenti hogy "pompa, ragyogás, szépség". De ebben az esetben arról van szó hogy elfogadják magukat. Tehát azt teszik amit Isten is akar. De nincs értelme annak hogy veled vitatkozzak erről. Téged már csak az utálkozás vezérel nem Isten.

Majd ha újra vissza térsz a helyes útra akkor meglátod hogy mit üzen neked Isten.

Remélem vissza térsz. Imádkozok érted.

2022. szept. 3. 19:11
 29/69 anonim ***** válasza:
0%

#30 Imádkozhatsz értem de Isten másnéven Elohim a fajtalanságot sose nézte jó szemmel. Isten nem tud olyan embert mennybe engedni akiben nincs alázat hogy belássa hogy bünben él és a homoszexualitás nem helyénvaló dolog.

"Téged már csak az utálkozás vezérel nem Isten."

Biblia nem utálkozás hanem az igazság ha tetszik ha nem.

2022. szept. 3. 19:13
 30/69 anonim ***** válasza:
0%

"Ezt régebben nem támogatta Isten de ma már elfogadja"

Ha ma elfogadja akkor miért nem lesz belőle gyerek? Ez ugyanolyan bün mint a többi, céltévesztés, ebből meg kell térni amig még van idő.

2022. szept. 3. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!