Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » [Csak keresztények!] Hogyan...

[Csak keresztények!] Hogyan lehet kiűzni/kiűzetni magamból a gonoszt?

Figyelt kérdés
Egy utálatos perverzióm van, amitől nem tudok teljesen megszabadulni sosem. Tinédzser vagyok, nem is vagyok megkeresztelve és templomba se járok (mivel ateista a családom) de hiszek Istenben. Milyen lépéseket tehetnék 3gy ördögűzés érdekében?

2022. szept. 3. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
30%

A démonok általában akkor szoktak ilyesmit csinálni, ha te egy a tested feletti önuralom magas fokán lévő szent vagy.

Más esetben az ok általában nem természetfeletti.

2022. szept. 3. 17:21
 12/69 anonim ***** válasza:
11%
#1-nek teljesen igaza van! Önuralom kell. Démonüzés már nincs mióta Jézus feltámadott és felment a mennybe mert csak neki volt hatalma démonokat üzni nekünk nincsen. Amúgyis biblia irja hogy akiből kiüzik démont oda hét társával jön vissza démon és rosszab lesz előző állapotánál
2022. szept. 3. 17:45
 13/69 A kérdező kommentje:
Anonimitás ide vagy oda, szégyellem a dolgot. A saját nememmel erkölcstelen gondolatok járnak a fejemben... Nem tudom mit tegyek ezzel. A Bibliában ez bűnként van bemutatva, szóval ezt biztosan nem Isten akarja így. De én sem. Félek hogy egy démon műveli velem ezt.
2022. szept. 3. 18:15
 14/69 anonim ***** válasza:
24%

Figyelj. Sokan gondoltak erre bűnként és annak rendszerint elég rossz vége szokott lenni. Isten már pedig nem akarhat neked rosszat mert szeret téged.

Ha boldognak akar látni akkor pedig azt akarja hogy elfogad magad olyannak amilyen vagy és élj úgy boldog életet.

Én eddig amilyen esettek találkoztam ott vagy elfogadták magukat és boldogok voltak az emberek vagy pedig nem fogadták el, bűnnek tartották és ebben az esetben depressziós, stb életet élnek már ha...

2022. szept. 3. 18:23
 15/69 anonim ***** válasza:
32%

"A saját nememmel erkölcstelen gondolatok járnak a fejemben... Nem tudom mit tegyek ezzel. "

Ebben a korban az a normális ha szexuális gondolatok járnak a fejedben.

"Félek hogy egy démon műveli velem ezt."

Állatokkal miért művelne ilyet egy démon? Mi haszna származna belőle? Már pedig a természetben is előfordul ez.

Ez is azt mutatja hogy ebben semmilyen démoni dolog nincs. Ez pusztán biológia és genetika. Ezen nem fogsz tudni változtatni.

2022. szept. 3. 18:25
 16/69 anonim ***** válasza:
29%
#13 Ebből ki kell gyógyulni mert Isten elítéli a fajtalanságot és ez sok helyen le van irva bibliába, sodoma és gomora is emiatt pusztult el.
2022. szept. 3. 18:30
 17/69 anonim ***** válasza:
7%
A kereszténység nem fog segíteni a perverziódon.
2022. szept. 3. 18:31
 18/69 anonim ***** válasza:
43%

Szia

Ne aggódj emiatt és ne érezd rosszul magad.

Isten nem változik. De a világ igen. Ezt régebben nem támogatta Isten de ma már elfogadja.

Ezt pedig meg is üzeni a világnak. Vannak akik látják ezt és elfogadják. Sokan pedig a saját utálkozások, előítéleteik szemellenzője miatt nem látják ezt.

Talán Isten a túlnépesedés is engedi ezt már. De lehet hogy azt szeretné hogy boldog családban nőjenek fel az árvák.

Isten útjai kifürkészhetetlenek.

Abban biztos vagyok hogy ez nem bűn a szemében. Keress magadnak egy párt akivel boldogan élheted az életed. Ha ennek a személynek a tiéddel azonos a neme akkor is. Legyetek boldogok és Isten rátok mosolyog majd.

A boldogságot és szeretet terjeszd az utálat és szomorúság helyet.

Figyeld a világot mert Isten üzen. Csak légy rá nyitott.

2022. szept. 3. 18:33
 19/69 anonim ***** válasza:
27%

"Ezt régebben nem támogatta Isten de ma már elfogadja."

Amit régen elítélt most is elítéli ne csapd be magadat.

"Talán Isten a túlnépesedés is engedi ezt már."

túlnépesedés a sátánnak a hazugsága! Aki elhiszi az bedőlt ennek a klímahisztinek is.

"De lehet hogy azt szeretné hogy boldog családban nőjenek fel az árvák."

Család: Anya és apa és gyerek ez a család fogalma a biblia szerint.

2022. szept. 3. 18:37
 20/69 A kérdező kommentje:

Téged komolyan vettelek, de most hogy leírtad a véleményedet a "klímahisztiről" sajnálom de nem megy...

Isten szabad akaratot adott nekünk, így sajnos vagy nem sajnos hatalmunkban áll tönkretenni azt amit ő jó szívvel teremtett nekünk. Ez van, és ezt igenis el kell fogadni. A többi érveléseddel egyetértek, szóval a fő kérdésről szeretnék további válaszokat kapni.

2022. szept. 3. 18:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!