Az ateisták miért félnek ennyire az örök élettől?
"A tudatunk, az az a lelkünk kerül az új testbe, ami az örökélethez van készitve."
NEM, ezt értsd már meg végre. Ha így történne, csak 600 évig tudna működni, amiből 100 már elment jó esetben.
EGY ÚJ AGY keletkezik, aminek nem sok köze van a mi agyunkhoz.
Ez egy angyal. Nem te.
Nem érted, isten képes bele ültetni a tudatunkat, és emlékeinket.
Képzeld ezt ugy mintha egy játékban más avatárba kerülnél.
"Ez egy angyal. Nem te."
Szerintem azt hiszed keresztény vagyok.
"isten képes bele ültetni a tudatunkat"
Figyelj, Drakula: te ennél értelmesebb vagy.
Az emberi agy SZERKEZETE NEM KÉPES arra, hogy érdemben működjön 600 éven túl.
Fizikailag csak 200 évig tud működni, a 600 év egy szellemi korlát.
Talán úgy lehetne megvilágítani ezt, hogy egy 70 perces analóg CD-re nem tudsz felvenni 700 percet, de az örökkévalóságot aztán tuti nem.
"azt hiszed keresztény vagyok"
Mivel istenről beszélsz... ha nem az vagy, akkor először megnevezed az istened, utána beszélsz róla.
"Az emberi agy SZERKEZETE NEM KÉPES arra, hogy érdemben működjön 600 éven túl."
A földi halandó agy, de ki mondta hogy a túlvilági halhatatlan agy nem?
Egy jobb agy is dukál az új testhez.
Csak akkor az már nem emberi agy, és teljesen másképp működik. EZ a lényege az egésznek!
TEHÁT köze nincs az emberhez!
Ez olyan, mintha egy csigába beültetnél egy emberi agyat. Utána az szerinted még csiga?
És az örökkévalóságtól ez még mindig nagyon távol van ám...
Ha egy másik testbe kerülsz, akkor is őnmagad maradsz, az emlékeiddel, véleményeddel. Pusztán csak tovább fogsz emlékezni, a szervezeted meg nem őregszik.
Ennyi. Ez nem lehetetlen az istennek.
"Ez olyan, mintha egy csigába beültetnél egy emberi agyat. Utána az szerinted még csiga?"
Ez pont hogy nekem érv. Miért hoztad fel.
Hiába kerül másik testbe, attól még ember marad.
Szerintem még mindig nem érted!
A CSIGA kap EMBERI agyat!!!
Szerinted utána megmarad a csiga lényege az emberi agyban?
Pl. a csiga kedvenc időtöltése az, hogy a füvet rágja. Ezután is ezt fogja kedvelni?
Vagy azt fogja élvezni, ha hűvös, nedves helyen csúszhat?
Merthogy kb. ennyi egy csiga élete.
Szerinted az emberi agy ezt maradéktalanul megcsinálja majd neki, és közben még boldog is lesz?
Végigolvastam az összes hozzászólás, a kérdező válaszait is. Egyértelműen kijelenthetőnek látom, hogy:
A KÉRDEZŐ EGY TROLL
Nem érdemes neki magyarázni semmit, mert semmilyen válaszra nem írt eddig értelmeset, csupán bunkó volt és gorombáskodott. Csodálkozom, hogy eddig nem törölték a "kérdését".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!