Az ateisták miért félnek ennyire az örök élettől?
"Ezért gyűlölöm az ateistákat"
Ők meg ezért gyülölnek téged.
Nem akarnak meghalni, csak ugy gondolják hogy az életnek nincsen értelme ha örökké tart, is jó ha valamikor vége van.
Én mondjuk örülnék ha végtelen lenne az időm hiszen igy sok dolgot meg ismerhetek.
Nem tudom eldönteni, hogy szórakozol, vagy pedig tényleg ennyire tudatlan vagy-e. Ha ez utóbbi igaz, akkor az örök életet pont az ilyen embereknek találták ki, mint milyen te vagy.
A halál annyiban jó dolog, hogy motivációt ad az élethez. És halál nélkül élet sincs, mert ahhoz, hogy mi létezzünk, a csillagoknak meg kellett halniuk. Ha a csillagok nem halnak meg, akkor a szupernóva robbanásokkal nem szórják szét a kémiai elemeket, és az élet sem alakul ki. Ennyi. Világos tehát, hogy élet és halál együtt jár. Egyik sincs meg a másik nélkül
Ez persze nem jelenti azt, hogy röhögök az állatok halálán, vagy hogy azt akarnám, hogy a gyerekem meghaljon (abból fakadóan, amilyen stílusban a gyerekem haláláról írtál, te vagy az undorító). Jelenleg nincs gyerekem amúgy, de ha lenne, és élőben zajlott volna le ez a beszélgetés, biztosan kétszer is meggondolnád, hogy miként beszélj.
A kérdésed amúgy közönséges provokáció. Lehetett volna normálisan is beszélni erről a témáról, de te vagy egy troll vagy, vagy pedig egy fanatikus hívő.
Jelentettelek a moderátornak.
"Be vagy szarva hogy férgek fognak megenni"
Nem te vagy ettől beszarva?
Hiszen az ateisták normálisnak tartják hogy férgek eszik a hullájukat, meg azt is hogy meg halnak.
"Nem értem miért kaptad fel a vizet picinyem🥰"
Na de...
Azt a...
Mi a...
TE VOLTÁL AKI FELKAPTA A VIZET!
nem a csávó hanem te! is most már ÉN is!
"A gyerekeidnek is ezt fogod majd tanítani, hogy nyugodtan ugordjatok le a párkányról ez ad értelmet"
Nem érted te nagy okos.
Azt vágod-e hogy nem azt mondják hogy nyugodtan meg halhatunk, hanem hogy mivel az életnek egyszer vége, igy nagyon értékes.
"mi van félsz hogy elmúlsz?"
ettől pont hogy te félsz. Meg az olyanok akik csak azért vesznek fel egy vallást mert félnek hogy meg halnak, is aztán nem lesz semmi.
Az ateisták nem félnek attol hogy elmulnak.
"Drakula drága inkább menj vért szívni"
Az egyetlen értelmes beszólás, gratuláljunk neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!