Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a...

Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a hagyományos, a keresztény kultúrkörhöz tartozó országok eddig megszokott értékrendjét és életformáját?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
20%
Egyebkent pl a muszlimok vagy az olah ciganyok nem csokoloznak masok elott, ha jol tudom meg az eskuvon sem. Pedig ferfi & no parokrol van szo. Naluk az a szokas hogy az ilyesmi dolog 2 emberre tartozik,nem kozonseg elott kell csinalni. Es csodak csodaja, elnek.
2022. júl. 2. 10:36
 52/57 anonim ***** válasza:
20%
Marmint, kiegeszitve az elozo valaszt, ok se nyavognak hogy "jaj, nem csokolozhatunk az utcan 😭" elfogadjak hogy nem illik, es kesz.
2022. júl. 2. 10:36
 53/57 anonim ***** válasza:
81%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Az itteni 5. válasz alapján definiáltak közül mind a 3 ellenzet szerinted vagy pontosan melyikek?

Egyébként van kismillió dolog amit nem illik és olyan is ami konkrétan tilos és mégis csinálják.

A csókolózás (vagy lehet még a szájra puszi is) a legjelentéktelenebb ezzen a listán.

Egyébként elégé eltértünk a tárgytól.

"Marmint, kiegeszitve az elozo valaszt, ok se nyavognak hogy "jaj, nem csokolozhatunk az utcan 😭" elfogadjak hogy nem illik, es kesz."

Én se nyavogok. De én csinálom is és mivel nem vagyok homoszexuális ezért meg sem szólnak. (Egyébként a csinálom sem azt takarja hogy megyünk az utcán és félpercenként. De ha úgy érzem hogy én most meg akarom csókolni akkor meg csókolom. Akkor is ha utcán vagyunk. Nem szégyellem a párom.

Bámulni sem illik és ha valaki látja azt a rövidke csókot akkor az pedig bámult.)

2022. júl. 2. 15:58
 54/57 anonim ***** válasza:
0%

Latom nem megy at a lenyeg. Egy idealis vilagban meg se mondanad az emberekrol hogy ki meleg ki hetero, mivel a 4 fal kozott csokoloznanak, nem az utcan. Egybol nem lenne diszkriminacio, ha a heterok parok is rendelkeznenek egy kis egeszseges szegyenerzettel.

De oke, csokolozzanak este egy sotet parkban, semmi gond. De ha nekiallnak az Ulloi ut kozepen fenyes nappal csokolozni, az felkelti a figyelmet. Ha meg azonos nemuek, akkor foleg. Aki ezt bevallalja, csokolozzon. Aki nem, az ne. De nem a torveny tiltja meg. Mindenkinek szive joga merlegelni a helyzetet.

(Muszlimos valaszolo voltam)

2022. júl. 5. 12:06
 55/57 anonim ***** válasza:
82%

"Egy idealis vilagban meg se mondanad az emberekrol..."

Kézen fogva járnak. Abból amit egymásnak mondanak. Ahogyan egymással beszélnek. Ahogyan egymásra néznek....

Nem csak a csókból látszik ha valakik együtt vannak.

Ezenfelül nem mindenki tartja illetlenségnek. Pont mint például a nyilvános szoptatást.

Ennek az is lehet az oka hogy Magyarországon például Japánnal ellentétben nem veszik a csókolózást előjátéknak.(ez persze nem zárja ki hogy előjáték közben is legyen)

2022. júl. 5. 13:43
 56/57 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem minden ember szeretné fogni a párjának a kezét, mindegy, hogy milyen nemű párja van. Sokan ahogyan én is azért mások előtt nem szívesen csókolózok, de azért nem szeretnék máshogy viselkedni a párommal mint ahogyan alapból szoktam. Nem leszek azért rideg vele, hogy ne tudják meg mások, hogy együtt vagyunk. Egy szerelmes páron nagyon hamar észre lehet venni, hogy együtt vannak.
2022. júl. 5. 14:00
 57/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem kotelezo ettol meg masok elott csopogni 😀 meg szoptatni se..

Ez a baj, nincs mar az emberekben szegyenerzet.. nyilvanos szoptatas, atyauristen

2022. júl. 6. 05:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!