Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a...

Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a hagyományos, a keresztény kultúrkörhöz tartozó országok eddig megszokott értékrendjét és életformáját?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

40: sajnálom! :(

Én megfogadtam, hogy ha az én gyerekem ilyen lesz, én elfogadom, mert szeretem akkor is, akármilyen. De meg kell próbálni mindent, hogy titokban maradjon és semmiféle profilról ne derülhessen ki, különben pokol lesz az élete.

Csak azt tudod tenni, hogy diákmunkázol és minél hamarabb saját lábra állsz, hogy máshol új életet kezdhess tiszta lappal.

2022. jún. 29. 20:26
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Egy évet kell még kibírnom. Utána megyek Budapestre továbbtanulni. Egész nyáron diákmunkán leszek, mert a szüleim azt mondták, hogy nem fognak semmivel sem segíteni. Az egyetemem meg drága. 456.000ft kb egy félév. Bele kell húznom. Nem vagyok most se sokat itthon a történtek miatt. Ha itthon vagyok, akkor bezárkózok a szobámba. De egy év és vége. Csak bírja ki a mentális egészségem.
2022. jún. 29. 20:37
 43/57 anonim ***** válasza:
80%

27-es

"26: Ha sokan sokszor szajkóznak valamit, akkor az igazsággá válik?

Sajnos igen, ezt látjuk napjainkban...!"

Ez attól függ hogy miről van szó. Mondhatja az összes ember hogy nincs gravitáció attól még lesz. De az hogy mi a normális vagy hogy mire használsz egy szót az nem csak napjainkba változik hanem mindig is változott.

"Egyébként ha így halad a világ, akkor rövidesen a pedofil is normális lesz?!"

Ne keverjük a szezont a fazonnal. Pedofília és a homoszexualitás nagyon távol áll egymástól. Ezenfelül mint a példámban is szerepelt pont hogy a pedofília ellen változunk.

32-es

Neked csak azt tudom mondani hogy kitartás. Nem hiszem hogy sokat segít. De megérheti. Lehet 2-3 vagy 10 év múlva boldog leszel érte. A maradi ostobákra ne figyelj. Félnek a változástól.

33-as

"nyalják-falják egymást a felnőtt ffiak,"

Ki emeleted hogy férfiak. De ha "a szex.alitás maradjon a négy fal közötti magánügy !"

Akkor a nő- nő és a férfi - nő -nek is ott kéne maradni. De te mégis külön kiemelted a férfi -férfit.

39-es

"Szerintem nem kell nyíltan felvállalni, az emberek orra alá dörgölni a másságot és akkor nem fog bántódás érni emiatt. A sz.xualitás magánügy !"

Lehet te így gondolod. De mások szeretnének a párjukkal kézen fogva végig menni az utcán. Amíg ez nem oldható meg normálisan addig feszültség lesz.

2022. jún. 29. 20:47
 44/57 anonim ***** válasza:
79%
Egystértek 43-as.
2022. jún. 29. 20:50
 45/57 anonim ***** válasza:
73%

43: írtam már korábban is, hogy a kézen fogva sétálás nem zavar ! De a sz.xualitás igenis magányügy akár ffi-ffi, akár nő-nő, ne vigye ki azt az utcára és kész, ennyi !

Én is kibírom, hogy ne ugorjak rá a páromra mások előtt, akkor úgy vélem, hogy ezt egy meleg vagy leszbi pár is megtehetné, mert szerintem hamarabb elfogadnák őket, ha nem előttük művelnék. És minél inkább felvonulgatnak, zászlókat tűzögetnek közintézményekre stb, annál inkább az ellenkező hatást érik el !

Elfogadást és tiszteletben tartást akarnak, akkor ők is tegyék ugyanezt!

2022. jún. 29. 20:51
 46/57 anonim ***** válasza:
65%

Elutasították intenzíven már a létezésüket és nem csak a kézfogást. Ezekből alakult ki az a helyzet hogy "És minél inkább felvonulgatnak, zászlókat tűzögetnek közintézményekre stb, annál inkább az ellenkező hatást érik el !"

Tehát lényegében az elutasító oldal volt a kiváltó és az a fent tartó is.

Egyébként én szeretem a páromat ott és akkor megcsókolni amikor csak akarom. Vagy megölelni, hozzá bújni.

Sokan mások is és ezért még senki nem is szólt meg. Miért nem lehet így kezelni a homoszexuálisokat is?

Egyébként lehet téged nem zavar a kézen fogás de sok mást igen.

Ezenfelül már kb 3db 2 és fél pipás válaszoló van. Nehéz követni ki kicsoda.

2022. jún. 29. 20:57
 47/57 anonim ***** válasza:
19%

46: én meg szeretnék pl. anyaszült meztelenül úszkálni a városi strand medencéiben anélkül, hogy bárki furán nézne rám. Miért nem tehetem ezt meg?! :D

Kellenek szabályok és kész!

2022. jún. 29. 21:09
 48/57 anonim ***** válasza:
69%
Ha te nem láttod a különbséget a dolgok között akkor veled van a baj.
2022. jún. 30. 07:24
 49/57 anonim ***** válasza:
67%

Van Magyarországon egy maradi norma ami árt sok embernek. Felvilágosúltabb helyeken pedig egy másik normávval jó mindenkinek.

UI.:

Az hogy valakik csókolóznak az utcán nem feltétlen jelenti azt hogy nyelvvel kojitálnak. Lehet azt normálisan is.

De ha valakit tényleg a csókolózas zavar akkor az arra hivatkozzon nemtől függetlenűl.

Egyébként meg ha esküvőre mész akkor ott is elfordúlsz valahányszor a házaspár csókolózik?

2022. jún. 30. 15:48
 50/57 anonim ***** válasza:
10%

49: nem, mert az természetes és ott illő !

Mindennek megvan a helye és ideje, ez a lényeg és ezt nem vagytok hajlandók felfogni!

Ez nem maradiság, hanem tisztelet.

2022. jún. 30. 15:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!