29: Normális: ffi és nő szerelme, minden más pl. ffi-állattal, nő-állat, ffi-gyerek, ffi-csecsemő, élő ember-hulla stb nem normális, ennyi!
Szóval igen, szerintem valahol lehet egy kategóriába sorolni őket, bár a bűncselekmények terén is vannak súlyossági fokozatok, így nem ítélem el, ha egy felnőtt ffi megk.r egy másik felnőtt ffit közös beleegyezéssel.
2022. jún. 29. 19:49
32/57 anonim válasza:
#27/28: Miért pedofilozza le mindenki a melegeket? Mi rosszat tettem én? Hogy élek, hogy létezek? Mit kell tennem ahhoz, hogy úgy elfogadjanak ahogy vagyok. Miért érdekel az mindenkit, hogy melyik nemhez vonzódok? Mi lesz azzal, aki vagyok? Jobb lenne, ha meghalnék? Az egész családom azt mondja, hogy selejt vagyok. A suliba is kiderült. Sulit kellett váltanom. Remélem, hogy Isten megbocsájt nekem, ha úgy döntök, hogy vége...
2022. jún. 29. 19:50
33/57 anonim válasza:
32: senki sem pedofilozta le a melegeket !
Én azt írtam, hogy a norma ffi és nő.
El kell s lehet fogadni a másságot (Isten mindenkit szeret), de szerintem ennek nem az a módja, ha az ember orra előtt nyilvános köztereken nyalják-falják egymást a felnőtt ffiak, hanem a szex.alitás maradjon a négy fal közötti magánügy !
Értő olvasás kellene s nem egyből s azonnali halál....
2022. jún. 29. 19:55
34/57 anonim válasza:
31
Az nem gáz, hogy úgy gondolkozol, mint egy X. századi analfabéta és beszélni is alig tudó jobbágy most a XXI. században?
2022. jún. 29. 19:55
35/57 anonim válasza:
34: és az nem gáz, hogy én a kérdésekre válaszoltam, míg te személyeskedel?
Na, látjátok, ezért nem fogadják el a melegeket !
2022. jún. 29. 19:58
36/57 anonim válasza:
#33 Én nem hozzád beszéltem, akkor miért vetted magadra? Hol van a te értő olvasásod? Nemhiszem, hogy felfogtad, hogy mit írok. Olvasd el mégegyszer. A pedofilozás az csak hegy a csúcsán.
2022. jún. 29. 20:03
37/57 anonim válasza:
36: "Miért pedofilozza le mindenki a melegeket?"
Én erre a kérdésre válaszoltam.
2022. jún. 29. 20:05
38/57 anonim válasza:
Akk9r ne írd bele azt, hogy egyből a HALÁL!!! Nem tudsz túl sok mindent, de ez akkor sok volt...
2022. jún. 29. 20:09
39/57 anonim válasza:
38: a hozzászólásodra reagáltam és igenis tudom, hogy milyen az, amikor az embert kiközösítik és meg akar halni. De azóta rájöttem, hogy a halál nem megoldás, el kell fogadni a helyzetet és kész!
Szerintem nem kell nyíltan felvállalni, az emberek orra alá dörgölni a másságot és akkor nem fog bántódás érni emiatt. A sz.xualitás magánügy !
2022. jún. 29. 20:13
40/57 anonim válasza:
Nekem is az volt még valaki ki nem derítette. A hír nem csak az osztályban terjedt, hanem az egész suliban. Átvertek. Valaki az osztályból megtalálta a dc profilomat és kiderítették, hogy meleg vagyok. Nem csak az osztály, hanem az egész iskola megtudta és az igazgató azt ajánlotta, hogy menjek másik iskolába. 1 és fél hónapot még ott voltam megvárni az évvégét. A szüleim is megtudták. Anyám azóta hozzám se szól. Folyton csak kiabál velem bármit is csinálok. Apámat nem nagyon érdekli, de ő is édesanyám pártját fogja. A testvérem meg már elköltözött. Külfőldön tanul. Szinte az egész város úgy néz rám mint egy leprásra. Teljesen egyedül vagyok. Teljesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!