Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a...

Az LMBTQ-mozgalom gyengíti a hagyományos, a keresztény kultúrkörhöz tartozó országok eddig megszokott értékrendjét és életformáját?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
92%

Keresztény kultúrkörhöz tartozó országok eddig megszokott értékrendjét és életformáját a képmutatás, posztmodernizmus, a fogyasztói társadalom mindent bekebelezése, a demagógia, a szektásodás, a szólásszabadság feláldozása a polkorrektség oltárán, a materialista világkép, és persze a pszichopátiás viselkedés normalizálása gyengíti.

És te azon aggódsz kérdező, hogy ki kivel fekszik le?

2022. jún. 28. 21:53
 22/57 anonim ***** válasza:
78%

Amikor valaki olyat ír hogy:

"Nekem semmi bajom nincs a melegekkel csak nem akarom őket látni"

és hasonlókat, akkor komolyan elhiszitek azt hogy semmi bajotok nincs velük?

Ennyire becsapjátok önmagatokat?

Mintha azt mondanád hogy

"Nem vagyok raszista. De ha meglátok egy négert akkor szembe köpöm"

Egyébként sok heteró pár is csókolozik az utcákon. Majd ha amiatt is reklamáltok akkor talán hihetőbb lesz hogy nincs bajotok velük.

Egyébként rengeteg kultúrának a része is volt a homoszexualitás.

2022. jún. 29. 07:47
 23/57 anonim ***** válasza:
32%

22: én megtisztelem a melegeket azzal, hogy nem nyalom-falom a páromat az orruk előtt meg mások szeme láttára nyilvánosan az utcán, akkor talán én is elvárhatom ugyanezt a tiszteletadást visszafelé !

Nekem ugyanúgy nincs bajom a melegekkel, mint azokkal, akik abban lelik örömüket, hogy női cipőtalpakat nyalogatnak, de ezt ne előttem meg a gyerekem előtt tegyék, ennyi !

Szerintem a nemi hovatartozás mindenki magánügye s nem közügy, hogy köztereken műveljük vagy szivárványos zászlót lengessünk a polgármesteri hivatal előtt, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz és semmi keresnivalója ott!

Ettől még nem vagyok rasszista !

És igen, akkor is elfordítom a fejem, amikor heterók csókolóznak, mert nem illő őket bámulni és nem illendő ez a viselkedés.

Azzal viszont nincs bajom, ha a homók kézen fogva sétálnak.

De mindennek van határa !

Igen, minden kultúrának része, ezért sem lehetne betiltani, de azért kordában lehetne tartani az ösztönöket, mert nem állatok vagyunk !

2022. jún. 29. 18:57
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én katolikus vagyok és meleg. Ugyanúgy járok templomba. Sok meleg van, aki keresztény. Nem befolyásolja ez azt, hogy miben hiszünk, vagy hogyan viselkedünk. Ugyan az marad az értékrendünk. Szeretjük a hazánkat. Még, akkor is, ha néha a padlóra küld. Csak annyi a különbség, hogy mást szeretek mint az "elvárt, normális" (Várom az időt mikor ezeket a szavakat ne kelljen használnom).
2022. jún. 29. 19:02
 25/57 anonim ***** válasza:
22%

24: ezt most olvastam, de nagyon igaz: "Az asztalt nem nevezzük széknek, csak mert valakik azt szeretnék."

Tetszik vagy sem, de Isten Ádámot és Évát teremtett és nem két Ádámot egymásnak, ezért nem lehet soha normális szerintem két azonos nemű szexuális kapcsolata. Viszont lehet tolerálni a másságot és szerintem az is nagy dolog lenne, ha nem kellene felvonulniuk meg nem dobálnák meg őket tojással. Isten mindenkit szeret. De az alma, akkor is alma, a körte meg körte s mindkettő gyümölcs.

2022. jún. 29. 19:14
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

23-mas

A válaszom akkor nem rád vonatkozott. A rasszista rész pedig egy hasonlat volt.

Az utcára kivonulós és hasonlók meg eltűnnek végre ha normálisan lennének kezelve.

25-ös

"Tetszik vagy sem, de Isten Ádámot és Évát teremtett és nem két Ádámot egymásnak, ezért nem lehet soha normális szerintem "

A szaporodáshoz szükségesek az ellenkező neműek (a mi fajunknál legalábbis) DE ez nem jelenti azt hogy ne lenne természetes dolog a homoszexualitás mint ahogyan ez sok más fajnál is előfordul.

"Az asztalt nem nevezzük széknek, csak mert valakik azt szeretnék."

Értem a mondanivalóját. De nem igaz.

Rengeteg mindent az ember határoznak meg. Régebben például a kuka csak egy márka megnevezése volt. Majd elterjedt az hogy a szemetes ládát kukának nevezik. Az hogy mit hogyan neveznek, mi az amit normálisnak tartanak, mi az ami elfogadott az változik és az emberek határozzák meg.

Régebben elfogadott volt az amikor a vénember rámászott a még kiskorú feleségére. Ma már elítélik és börtönbe zárják ezért az embert.

2022. jún. 29. 19:31
 27/57 anonim ***** válasza:
0%

26: Ha sokan sokszor szajkóznak valamit, akkor az igazsággá válik?

Sajnos igen, ezt látjuk napjainkban...!

Egyébként ha így halad a világ, akkor rövidesen a pedofil is normális lesz?!

:(

2022. jún. 29. 19:34
 28/57 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy ha a homokosságot normálisnak fogadnák el, akkor a többi devianciát (pl. pedofíliát, nekrofíliát stb) is joggal szeretnék a deviánsok normálisnak elfogadtatni s az hová vezetne végül ?!

Nem, meg kell szabni egy határt és kész!

2022. jún. 29. 19:39
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

28

Homokosság = két élő, felnőtt ember szereti egymást

Szerinted ez tényleg egy kategória a pedofíliával, illetve a nekrofíliával?

2022. jún. 29. 19:44
 30/57 anonim ***** válasza:
0%
29: lásd: "Régebben elfogadott volt az amikor a vénember rámászott a még kiskorú feleségére. Ma már elítélik és börtönbe zárják ezért az embert."
2022. jún. 29. 19:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!