Tényleg nem szabadna Keresztényként seafoodot ennem?
Figyelt kérdés
Olvasom a Bibliát, de eddig valahogy sosem szúrt szemet nekem az a bizonyos rész.
(Huhh szó szerint nem tudom, de valami olyasmi hogy a tengerben élő állatok közül csak azokat együk meg amik pikkelyesek. Igaz, az ószövetségben van.)
Eszembe jutott hogy hányszor áthágtam ezt a szabályt, mivel eléggé szeretek minden ilyet. Természetesen Isten miatt nem nagy teher lemondani róla, félre ne értsetek.)
2022. jún. 25. 17:00
21/35 anonim válasza:
#19 Illetve akkor Isten is antiszemita ? Mert az Isten kiválasztott népe a zsidó és csak őket fogja udvozíteni
22/35 anonim válasza:
Nem ismered az antiszemita jelentését ezek szerint...
24/35 anonim válasza:
Hát nem :D tényleg nem ismered :D
25/35 anonim válasza:
#24 akkor leirnád mi a jelentése barátom?
26/35 anonim válasza:
Zsidóellenes, zsidósággal kapcsolatban ellenszenvet érző. Na isten ezért pont nem antiszemita. És nem vagyok a barátod.
27/35 anonim válasza:
#26 Hogy lettem antiszemita amikor pont arról beszéltem hogy a zsidók fognak üdvözülni és zsidóvá kell válni ahhoz hogy üdvözülj?? Ez mitől antiszemita megmagyaráznád Emese?
28/35 anonim válasza:
"nem vagyok a barátod"
"szeresd felebarátodat mint önmagadat" ezt meg is szegted...
29/35 anonim válasza:
Te teljesen hülye vagy? Te kérdezted, hogy isten antiszemita-e. Erre írtam, hogy isten nem antiszemita, hisz az azt jelenti, hogy zsidóellenes. Isten nem zsidóellenes.
30/35 anonim válasza:
És nem vagyok vallásos, szóval kicsit sem érdekel, milyen keresztény szabályt szegtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!