Nagyon foglalkoztat mostanában az Iszlám mint vallás, vajon elég a hitem?
Olvasom a Koránt , és elég sokat foglalkozom az Iszlámmal mint vallás.
Hiszek Allahban és egy megnyugtató érzés fog el ima és olvasás közben. Viszont a törvényeknek vannak olyan részei amivel nem tudok azonosulni.
A legtöbbet hasznosnak és jogosnak találom ( elnézést a kritika miatt ) de van olyan amit félek nem tudok betartani.
Én eddig nem voltam nagy hívő egyáltalán és úgy gondoltam hogy ha a szívemben őszintén hiszek és mindig a jóra törekszem, helyesen élek, azzal úgymond nem teszek rosszat. Az imák erőt adnak és jó lesik a “gyónás” ha úgy ítélem meg valamiben hibáztam , rosszat tettem. Úgy érzem megtaláltam vele a helyem a világban csak félek hogy néhány dolog miatt sose fogadná el ezt senki.
Kedves Kérdező !
Allah jutalmazzon Téged őszinteségedért ! Allah az állhatatosokkal van.
"Tudást akarok szerezni olyan dolgokról amihez eddig nem volt szerencsém , minden “oldalt” meghallgatni és ha ezek után is Allah utját választom akkor egyértelmű :)"
Hála Istennek, hogy így gondolod és tényleg az igazság érdekel!
Szép eredményt értél el. Kívánom, hogy végig járd az utat, amin Isten segítségével elindultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!