Örök életünket elveszítettük Ádám és Éva bűnbeesése következtében?
A meséket itt te mondod... a tudomány nem a mesékről szól.
Az értelmes ember pedig nem tagadja a tudomány eredményeit.
Vagy akkor ne is internetezz, azt is a tudomány csinálta.
#74 tehát egy ember él 100-120 évig biblia szerint pár ezer évig
erre a tudósok akik élnek 50 jobb eesetben 100 évet meg mondják mi volt több csilliárd éve és én mondom a meséket? magadnál vagy?
van egészséges tudomány de az mentes a sátáni beliáli hazugságoktól
Ezt most hallom először, nem rossz!
Tudomány egy van. Nincs belőle több.
Aztán van egészséges ember, meg beteg ember (mint mondjuk te), aki értelmezni próbálja.
#74 ugyanigy a nasa hoax, globális felmelegedés hoax illetve tulnépesedés hoaxot se hiszem el mert ezek mind hazugságok.
De hajrá menj tudósokhoz biblia helyett az majd megmondja neked hogy mi volt 1000 milliárd éve amikor még nem is élt az a szerencsétlen tudós...
csak nem értem mit keresel ebben a kategóriában ha neked a tudomány hazugságai szimpatikusabbak
"Aztán van egészséges ember, meg beteg ember (mint mondjuk te), aki értelmezni próbálja."
az a lényeg hogy te egészséges vagy és zokszó nélkül beveszed hogy mi volt milliárd évekkel ezelőtt ez őrültségre vall.
Te is zokszó nélkül beveszed, hogy az internet, meg a telefonod működik.
Ez kb. ugyanaz.
Tudod, a tudomány attól tudomány, hogy bizonyítva van. Aki pedig egy bizonyítékot megfelelő tudás nélkül elutasít, az egyszerűen elmebeteg.
#78 hogy bizonyitja olyan ember aki max 120 évet él ezen a földön hogy mi volt 1.000.000.000.000.000 évvel ezelőtt? Te tényleg nem látod hogy ez mekkora baromság? Biblia legalább realisztikusabb ott nem csilliárd éves a föld hanem 2000-6000 sokkal reálisabb mint ezek az örült számok.
én a bibliának hiszek nem a hazug sátánista tudományaidnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!