Örök életünket elveszítettük Ádám és Éva bűnbeesése következtében?
#10 Én meg a szentírásnak mert az többet ér mindennél, Isten szava.
Tudom konteós bolondnak tartasz de nem érdekel.
A zsidók a görögökkel együtt azt hitték, hogy India a Föld határa (1Makk 1,3). A kereszténység számára is igen szűk volt a világ, hiszen számukra az "egész világ" (Rm 1,8) a Római Birodalom határát jelentette, ameddig a keresztény hittérítés eljutott.
Sem a zsidók, sem a keresztények nem tudtak semmit Amerikáról. Szóval a Biblia földrajzi ismeretei eléggé gyenge lábakon állnak. Földrajzi kérdésekben rá hagyatkozni nem észszerű.
Nem tekintelek annak, mert van valamennyi önkritikád, de elfogult vagy, mert csak egyféle forrásból merítesz, ráadásul azt is sajátos értelmezéssel. Ez így nagyon elfogult.
Szerintem ez troll kérdés, ennyire buta ember nincs.
Amúgy Ádám és Éva nem voltak örök életűek, ez benne van a Bibliában.
Isten annyit ígért nekik, hogy mindig meghosszabbítja az életüket.
Ez nem butaság, vagy te butaságnak tartod amit a biblia ír akkor mit keresel ebben a kategóriában?
Éden kertben örök életük volt csak ki lettek űzetve onnan.
És akkor hol van az örök életünk?
Az nem volt az édenhez kötve.
Gondolom, nem olvastad a Bibliát, pedig abban ott van, hogy nem volt örök életük.
Nem.
És még mindig nem olvastad a Bibliát. Ott van benne, csak el kéne olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!