Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Örök életünket elveszítettük...

Örök életünket elveszítettük Ádám és Éva bűnbeesése következtében?

Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 12:41
 61/99 anonim ***** válasza:
Azért, mert olyan szinten vérlázító, ahogy viselkedsz, hogy már az összes jobb érzésű ember, a hívők is rosszul érzik magukat így.
2022. máj. 12. 12:41
 62/99 anonim ***** válasza:
Inkább azt a boldog tudatlanságot, ami – felteszem – az állatokat jellemez, hogy nincsenek tudatában, hogy véges az életük. Bár mára lehet erről mást mond a tudomány.
2022. máj. 12. 16:28
 63/99 anonim ***** válasza:
100%

A legfejlettebb állatok azért ebből már sejtenek valamit.

Hogy mennyit, az jó kérdés. Ismerik a halált, és tudják, ha valaki meghal. Valószínűleg azt is tudják, hogy ők is meghalhatnak.

De hogy biztos meg fognak halni... na, EZ a jó kérdés, hogy tudják-e.

2022. máj. 12. 18:03
 64/99 anonim ***** válasza:
5%
7-es: azt is vedd számításba, hogy ez a 71%-os víz az özönvíz után alakult ki, előtte nem voltak ekkora vizek, tengerek, óceánok. Nagyon más világ volt az akkori, a mait nemhiszem hogy hozzá lehet mérni.
2022. máj. 12. 18:11
 65/99 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon, #64, hogy a Földön már több milliárd éve kb. ugyanennyi víz van.

Ja, és ha lett volna özönvíz, az a víz most is itt lenne, úsznánk benne. Mivel nem tudott volna hova lefolyni.

2022. máj. 12. 18:20
 66/99 anonim ***** válasza:
100%

"azt is vedd számításba, hogy ez a 71%-os víz az özönvíz után alakult ki, előtte nem voltak ekkora vizek, tengerek, óceánok. Nagyon más világ volt az akkori, a mait nemhiszem hogy hozzá lehet mérni"

Ennek igazság szerint minden pont az ellenkezőjére utal.

2022. máj. 12. 18:25
 67/99 A kérdező kommentje:
#66 biblia sehol nem irja hogy több milliárd éves a föld kb 6000-ra lehet becsülni a valódi korát ez a milliárd meg csilliárd már csak mese meg kitaláció
2022. máj. 12. 18:34
 68/99 anonim ***** válasza:
Szerinted az özönvíz vize hova tűnt?
2022. máj. 12. 18:42
 69/99 Kilincs ***** válasza:

Én az özönvizre a Biblia alapján tettem megjegyzést- de szerintem most mindenki belemos ebbe a bibliai értelmezésekbe mindenféle tudományágat...és mossuk össze a témákat.

De mindegy ,elmondtam a véleményem, meg ami utalásokat találtam a Bibliában- további jó csámcsogást az özönvíz példán🤗

2022. máj. 12. 20:54
 70/99 anonim ***** válasza:
48%

68-as: egy része a föld alatt van, a másikból meg lettek az óceánok. Ha belegondolsz milyen mély az a Marianna árok, ami valószínűleg akkor alakult ki, akkor nem nehéz elképzelni hogy egy pár köbméter víz elfér benne.

Nem hiába találták ki az evolúcionisták a pangea elméletet, miszerint egyben voltak valaha a “kontinensek”. Igen egyben voltak, de nem úgy ahogy ők magyarázzák, mivel nem volt olyan hogy kontinens.

2022. máj. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!