Örök életünket elveszítettük Ádám és Éva bűnbeesése következtében?
A legfejlettebb állatok azért ebből már sejtenek valamit.
Hogy mennyit, az jó kérdés. Ismerik a halált, és tudják, ha valaki meghal. Valószínűleg azt is tudják, hogy ők is meghalhatnak.
De hogy biztos meg fognak halni... na, EZ a jó kérdés, hogy tudják-e.
Ne zavarjon, #64, hogy a Földön már több milliárd éve kb. ugyanennyi víz van.
Ja, és ha lett volna özönvíz, az a víz most is itt lenne, úsznánk benne. Mivel nem tudott volna hova lefolyni.
"azt is vedd számításba, hogy ez a 71%-os víz az özönvíz után alakult ki, előtte nem voltak ekkora vizek, tengerek, óceánok. Nagyon más világ volt az akkori, a mait nemhiszem hogy hozzá lehet mérni"
Ennek igazság szerint minden pont az ellenkezőjére utal.
Én az özönvizre a Biblia alapján tettem megjegyzést- de szerintem most mindenki belemos ebbe a bibliai értelmezésekbe mindenféle tudományágat...és mossuk össze a témákat.
De mindegy ,elmondtam a véleményem, meg ami utalásokat találtam a Bibliában- további jó csámcsogást az özönvíz példán🤗
68-as: egy része a föld alatt van, a másikból meg lettek az óceánok. Ha belegondolsz milyen mély az a Marianna árok, ami valószínűleg akkor alakult ki, akkor nem nehéz elképzelni hogy egy pár köbméter víz elfér benne.
Nem hiába találták ki az evolúcionisták a pangea elméletet, miszerint egyben voltak valaha a “kontinensek”. Igen egyben voltak, de nem úgy ahogy ők magyarázzák, mivel nem volt olyan hogy kontinens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!