Az ateisták miben hisznek?
Figyelt kérdés
Mert a házi áldás alapján csak annál van szeretet, akiben van hit. Elvileg akiben nincs semmi, annál nincs szeretet...2022. ápr. 22. 11:07
1/41 anonim válasza:
Nincs mindenkinek szüksége házi áldásra.
Ahhoz pedig, hogy valaki szeretni tudjon, nem kell vallásos hit.
2/41 anonim válasza:
Az ateisták a logikátlanságban, következetlenségben és a paradoxonok létezésében hisznek
3/41 anonim válasza:
Az ateisták abban hisznek, hogy nincs Isten. Ez az egy biztos, de ettől függetlenül számtalan dologban hihetnek ők is, például horoszkóp. Sőt például a buddhizmusnak is van olyan ága, ami erősen ateista (tehát egyenesen tagadja Isten vagy istenek létét).
4/41 anonim válasza:
Első leírta lényeget, de egyébként meg a házi áldásban szó szerint ez áll: "Hol hit, ott szeretet" - ez nem azt állítja, hogy ahol nincs hit, ott szeretet sincs.
5/41 anonim válasza:
Ateistaként a reinkarnáció egy bizonyos formája a leglogikusabb alternatíva számomra.
6/41 anonim válasza:
Én ateista vagyok és hiszek abban, hogy van még sör a hűtőben!
7/41 Metionin válasza:
Szerinted az ateisták foglalkoznak azzal, hogy mi van a házi áldásban?
8/41 anonim válasza:
Én abban, hogy vannak még értelmes emberek a hívők között is.
9/41 A kérdező kommentje:
Csak elgondolkoztam, hogy nem-e ezért van a sok válás mostanában, mert az emberekben már nincs hit és akkor szeretet sem...
2022. ápr. 22. 13:25
10/41 anonim válasza:
Ateistaként az evolúcióban hiszek, és abban hogy ha a természetet magára hagyjuk, akkor a viharok árvizek által felépülhet egy város minden infrastruktúrájával magától.
Ugyan kicsi rá az esély, de hát mi vagyunk rá a bizonyíték, hogy nem lehetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!