Halálunk után lehet egyezkedni Istennel, hogy hova szeretnénk jutni, a Mennyekbe, vagy hogy újjászülethessünk?
Figyelembe veszi a kérésünket, ha alátámasztjuk érvekkel? Például én bűnös ember vagyok. Esetleg figyelembe venné a Jóisten, hogy ne a Pokolba száműzzön engem örökre, hogy ropogós pirítós legyen belőlem? Nem akarok pirítós lenni!!! 😭😭
Hanem hadd születhessek le újra a Földre és MINDEN hibámat kijavítom és törekedni fogok a tökéletességre és a szeretetre. Hogy boldogabb életem legyen. 😇😇
11.
Ha azt mondanám neked hogy ha nem élsz vallásos életet akkor a túlvilágon kapsz egy kis ejnye bejnyét akkor megtérnél? követnéd?
Ha az ÖRÖKÉ tartó szenvedéssel fenyegetnek meg az sokkal hatásosabb.
"Halálunk után lehet egyezkedni Istennel, hogy hova szeretnénk jutni, a Mennyekbe, vagy hogy újjászülethessünk?"
Sehogy, már eldőlt. Ha hívő vagy, a Mennybe mész, majd Krisztus 2. adventje után az új Földre, új testben. Ti tényleg nem olvassátok a Bibliát?
"Én Hitlernek, meg Sztálinnak sem kívánom az örök kárhozatot."
Ők maguk kívánták. Ez van
"De ez érzelmi zsarolás."
Tehát trollkérdés...
Kérdező, jól kellene vallást választanod.
A kereszténységben nincsen újjászületés.
"12: De ez érzelmi zsarolás."
Tökéletesen jól látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!