Halálunk után lehet egyezkedni Istennel, hogy hova szeretnénk jutni, a Mennyekbe, vagy hogy újjászülethessünk?
Figyelembe veszi a kérésünket, ha alátámasztjuk érvekkel? Például én bűnös ember vagyok. Esetleg figyelembe venné a Jóisten, hogy ne a Pokolba száműzzön engem örökre, hogy ropogós pirítós legyen belőlem? Nem akarok pirítós lenni!!! 😭😭
Hanem hadd születhessek le újra a Földre és MINDEN hibámat kijavítom és törekedni fogok a tökéletességre és a szeretetre. Hogy boldogabb életem legyen. 😇😇
Én nem hiszem, hogy a halál után valami, ami te vagy, tovább él.
A halottak semmit sem tudnak. Nem kommunikálnak, nem terveznek, nem emlékeznek. A halál, az élet ellentéte. Az abszolút nemlétezés.
A feltámadásban viszont hiszek. (...) Érdekel?
"Hanem hadd születhessek le újra a Földre és MINDEN hibámat kijavítom és törekedni fogok a tökéletességre és a szeretetre. Hogy boldogabb életem legyen. 😇😇"
Ehhez kéne hogy emlékez a múltadra. Különben hogy javítod ki a múlt hibáit.
Arról nem is beszélve hogy valószínűleg mindenki azt választaná hogy fusson még egy kört a földön.
Tehát elég sok olyan embernek kéne rohangálnia akik már egyszer megjárták a túlvilágot.
De ha kapunk még egy esélyt hogy javítsunk akkor miért ne kaphatnánk 2. esélyt is? vagy 3.? 4.?5.?
Mi az a szám ami után már nem adnál több esélyt és miért pont az után nem? Lehet hogy csak az az egy plusz esély kéne hogy kijavítsa a hibáit. De ha meg mindig adsz új esélyt akkor lehet valakit több százszor is vissza küldene.
"Úgy hívják, hogy MEGTÉRÉS!"
Melyik vallásba? Véletlen nem pont abba amelyiket te is követed?
A jelek azt mutatják hogy erre nincs lehetőség.
Ezenfelül a hibázás egyik lehetséges forrása az ha rossz vallást követsz. Ezt könnyedén lehetne orvosolni de nem teszi Isten. Így az ebből adódó hibáid miatt sem fogsz 2. esélyt kapni.
5#
Jézus Krisztusban új lappal indulunk.
2 Korintusi 5:17
Így hát, ha valaki Krisztussal egyesült, akkor új teremtménnyé lett! Ami benne régi volt, elmúlt, ő pedig minden tekintetben újjá lett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!