Isten hogy fogja megítélni a szektás embereket és a képmutató farizeusokat?
Isten hogy fogja megítélni az olyat, aki szerint bérelt V. I. P. helye van az első sorban a Mennyek Országában?
Aki a legigazabb kereszténynek tartja magát, mindenki mást meg lenéz, ítélkezik mindenki felett. Isten őt hogy fogja megítélni?
11: Nem gyűlölök senkit. Isten nézi le a képmutató és álszent embereket, akik mindenkinél különbnek tartják magukat és a többi embert lenézik.
Akik szerint V. I. P. helyük van a Mennyekben. Isten szereti a bűnös embert, csak a bűnt nem. Az ítélkező embereket Isten is megítéli egyszer.
Ha hiszed, ha nem Kérdezőcske, I. pontosan úgy fogja megítélni a képmutatóak, MINT TÉGED.
A szándékai, szavai, tettei alapján - semmi sem lesz elrejthető előtte, mert maga az Igazság.
Elmondjam, hogy honnan ismerszik meg a farizeus? Ők azok, akik az Írás törvényét akarják betűről betűre betartatni, nem a Szív parancsolatát.
A legfontosabb törvény, hogy szeresd Uradat, Istenedet ÉS felebarátodat, mint saját magadat.
Én óva intenék mindenkit az ítélkezéstől. Ne ítélj el senkit, mert akkor te is el leszel ítéltetve. Ne ítéld meg testvéredet.
"amiben Jézus elítéli"
- reméljük nem nyomdahibás a Bibliád, és nem maradt ki ez a rész:
Mt 7, 1 „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! 2 Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. 3 Miért nézed a szálkát atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a gerendát sem?
19: Én ugyanezt írtam. Egyedül csak a bűntelen ember ítélkezhet, meg Isten.
Mindenki a maga háza táján sepregessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!