Isten hogy fogja megítélni a szektás embereket és a képmutató farizeusokat?
Isten hogy fogja megítélni az olyat, aki szerint bérelt V. I. P. helye van az első sorban a Mennyek Országában?
Aki a legigazabb kereszténynek tartja magát, mindenki mást meg lenéz, ítélkezik mindenki felett. Isten őt hogy fogja megítélni?
Azt majd Isten eldönti.
Nem kell ezzel nekünk foglalkozni.
7: Isten ezerszer jobban szereti még a bűnös vámost is, aki megtért, mint a képmutató, álszent farizeust.
Jézus utálja a farizeusokat és a képmutatást.
Ebben igazad van, csak azt nem tudhatod, hogy őket, téged vagy engem lát inkább képmutatónak.
Vannak olyan emberek,akik számomra is képmutatóak,de lehet,hogy én csak egy töredékét látom hogy milyenek ők valójában.
Lehet,hogy Isten úgy gondolja,hogy sokkal inkább én vagyok képmutató hozzájuk képest.
Van egy példabeszéd arról, hogy van a képmutató farieus, aki hálát ad Istennek, hogy nem olyan igazságtalan, bűnös, házasságtörő, mint a vámos.
A vámos pedig lehajtott fejjel kér bocsánatot Istentől, hogy kegyelmezzen meg neki. Azaz bűnbánatot tart.
Isten szemében pedig a bűnös vámos is kedvesebb, mint a képmutató és álszent farizeus, aki tökéletesnek és szentnek állítja be magát, a bűnösöket meg lenézik.
Isten még a prostituáltnak is megbocsátott! A bal latornak is megbocsátott, aki az utolsó percben!!! kért bűnbocsánatot Jézustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!