Római katolikusok! Ha valaki nem keresztény, melyik a jobb: ha valaki ateista, vagy szektás (szcientológus, jehovista, krisnás, hitgyülis, stb.)?
Nagyon emberfüggő. Inkább a tetteit és gondolkodását szeretném megismerni és erről alkotni képet.
1-es, én ismerek olyat, aki ateistaként szerintem közelebb van Istenhez, mint sok gyűlölködő, de ennek ellenére magát kereszténynek mondó.
Szerintem jobb ha ateista. Igaz hogy reformátuskent válaszolok.
De egy ateista akár erőszakkal is be lehet keresztelni de egy szektás Eretnek aki nem enged a hülyeségeiből és nem hagyja ott a szektát. El nem tudom képzelni Ferenc Pápa hogy engedi meg a szekták létezését.
Írom sorrendben.
Krisnás( ez az egyetlen ami pozitív)
Ateista
Jehovista
Hitgyülis
Szcientológus( ez a legagymosottabb)
Persze emberfüggő. Ateistából is láttam már nagyon spirituálisat, aki sokkal inkább követte istent, mint sok vallásos.
És hitgyülisből is láttam olyan tiszta lelket, hogy az emberek 99%a példának vehetné.
Mondjuk szcientológusból még nem találkoztam értelmes emberrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!