Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő ember ha logikusan...

Hívő ember ha logikusan gondolkodik, és az értékeket figyelembe veszi, akkor a baloldalra nem szavaz ugye?

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
57%
Hívő ember alapból nem gondolkodik logikusan.
2022. márc. 5. 09:03
 32/55 anonim ***** válasza:
8%
Aki racionálisan gondolkozik (nem is kell istenhívőnek lennie) és némi pozitív jövőképet akar làtni, pozitív jövőt remél, az csakis a FIDESZre adja le szavazatát!!!
2022. márc. 5. 13:34
 33/55 anonim ***** válasza:
2022. márc. 5. 13:40
 34/55 anonim ***** válasza:

Na jó, de Ferenc pápa hívő ember, aki szerinted nem gondolkodik logikusan. Nem?

2022. márc. 5. 13:57
 35/55 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos az összefogás is egyre kétségbeejtőbb.

Azt viszont tényleg nem értem, h egy hívő ember hogy teheti le a voksát egy hazug, álszent - jelen esetben a hívő keresztény kérdező szemszögéből az álszenten van a hangsúly! - rablóbanda mellett, egy megalomán vezetővel az élükön.

Sztem attól, h vki hívő keresztény, sajnos még se erkölcsös, se hiteles, se rendes ember nem lesz.

Ha végignézzük a kereszténységet, annyi bűnt követtek el, h Isten szégyenében a Mennyből levetette magát a Földre... S ezek a bűnök - konkrétan pl. a népirtások - kissé többet nyomnak a latba, mint egy házasságtörés, abortusz vagy a homoszexualitás. Vagy az a természetkárosítás, az a túlszaporulat stb., stb., ami a vesztünket okozza.

Isten selejtett parazitát alkotott... s ez az ember, maga.

(Csak remélhetem, h mégse a saját képére, mert akkor jól nézünk ki.)

2022. márc. 5. 14:44
 36/55 anonim ***** válasza:
0%

Igen, Orbán = Putyin

És mind a kettő hívő. Itt a probléma.

2022. márc. 5. 17:39
 37/55 anonim válasza:

Szép! Igen ez a mai valóság, a vallás és a politika! És ez az ember ma! Az egész mocskolódás helyett egy nagy gondolkodó néhány mondata:

"Ha Isten reális lett volna, csak gyárat, bankot, hivatalt, tudományt teremtett volna, de sohasem: virágot, szép lányt és verseket. De hála legyen neki, Isten nem reális. A gyár, a bank, a hivatal, a tudomány nem egyéb, mint az elbukott emberiség alkotása, mert elvesztette, és nem érti a virágot, a szép leányt, az éneket és a verset. Nem hiszem, hogy Isten okos: ellenben tudom, hogy Istennek van szíve, hogy harmatos és üde és kedves, mint a gyermek. Isten játékai vagyunk, és az van hozzá legközelebb, aki játszik. Mi lenne, ha neki is előítéletei lennének? Ha korlátolt lenne és elfogult? Ha ravasz lenne és rosszhiszemű és gyanakvó és bizalmatlan, és hátsó gondolatai lennének? Mi lenne, ha reális lenne?"

Hol van a szép lány, a virág, a szeretet, a gyermeki tisztaság? Csak a mocsok! Jó vitatkozást a jobb és bal oldalon! Mindenki megérdemli!

2022. márc. 5. 18:14
 38/55 gergelice16 ***** válasza:
100%
Nálunk az egész család fideszes, csak a bátyám családja ellenzéki. Tudunk vitatkozni, de attól még mind keresztények vagyunk, és ők is értékes,intelligens, jó emberek. Csak máshogy látnak rá a világra (pl. Szerintük nincs szükség erre a gyerekvédelmi szavazásra, mert már úgyis van erről törvény), ezért másképp is döntenek. De ezzel szerintem nincs probléma
2022. márc. 6. 11:59
 39/55 gergelice16 ***** válasza:
37%
Éb egyébként fideszes vagyok, de nem azért mert, hogy annyira egyetértenék velük. Szimplán a többi annyival rosszabb, hogy a kisebbik rosszat választottam. Ne higgyük, hogy a többi nem lopna
2022. márc. 6. 12:03
 40/55 anonim ***** válasza:
68%
"aki a homoszexualitás bűnét pártolja" - még mindig nem bűn :)
2022. márc. 8. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!