Miért gondolkodik így sok ember? Miért látják örömüket a halálban?
Sokan megnéznek egy ilyen öljünk-meg-mindenkit filmet, és hogy az milyen jó, mert folyik a vér és húúú...
Meg hogy úgy elmennék katonának, mert akkor adnának egy fegyvert és lövöldözhetnék..
Mi a jó abban, hogy megölsz másokat????
Kedves kerdezo, En egyutt elek a halal gondolataval, es nem felek attol,
ettol fuggetlenul tobb eve nem nezek TV-t es pontosan ezek miatt a filmek miatt, mivel a gyermekeimnek inkabb programot szerveztem azert, hogy ne nezzek ezeket a filmeket,
hiszen fegyverek ropogasa, pirosszemu lenyek, szellemek stb., tehat nem szerettem volna azt, hogy lelkiserult emberek legyenek.
Tehat En ugy erzem, hogy nem a halalrol szolnak ezek a filmek, hanem a gonoszsagrol, a kinzasokrol, ez pedig nem ugyanaz.
Én az ölést nem élvezném, de szívesen meghalnék már. Lehetőleg minél gyorsabban és fájdalommentesebben. Régóta nem szeretek élni már. De abban igazad van, abban semmi jó, ha megölsz másokat. Meg az öngyilkosságban sem. De a halál, az szép. Én soha nem sajnálom azokat, akik meghaltak (max. a hozzátartozóikat, mert nekik nehéz), hanem irigylem őket.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!