Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gondolkodik így sok...

Miért gondolkodik így sok ember? Miért látják örömüket a halálban?

Figyelt kérdés

Sokan megnéznek egy ilyen öljünk-meg-mindenkit filmet, és hogy az milyen jó, mert folyik a vér és húúú...

Meg hogy úgy elmennék katonának, mert akkor adnának egy fegyvert és lövöldözhetnék..

Mi a jó abban, hogy megölsz másokat????

2010. szept. 24. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet csak a lelki serult ember tesz, a gyilkosok is mentalisan serult emberek. A ferjem katona es koztuk is van, aki buszke ra, hogy megolt embereket, de nem jellemzo, ez olyan tulzas szeru szerintem, mert aki sok embert olt meg, az nemhogy nem dicsekszik vele, de borzasztoan szegyenli is, almodik vele, gondol ra, nem pedig trofeanak tekinti. Katonanak nem azert kell menni, hogy vki oljon, hanem epp, hogy vedjen es lehet, hogy ezt csak eletek kiontasa altal tudja megvalositani, de celjanak nem szabad, hogy legyen a gyilkolas. Ez egy beteges dolog es eretlen 18 eves kiscsavok, akik jonnek a seregbe szoktak igy gondolkodni. Baromi nagy szajuk van, de aztan ez megvaltozik, amint haboruba mennek. Ez foleg csak duma, mert azt hiszik, hogy ettol kemenyek...
2010. szept. 24. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, En egyutt elek a halal gondolataval, es nem felek attol,

ettol fuggetlenul tobb eve nem nezek TV-t es pontosan ezek miatt a filmek miatt, mivel a gyermekeimnek inkabb programot szerveztem azert, hogy ne nezzek ezeket a filmeket,

hiszen fegyverek ropogasa, pirosszemu lenyek, szellemek stb., tehat nem szerettem volna azt, hogy lelkiserult emberek legyenek.

Tehat En ugy erzem, hogy nem a halalrol szolnak ezek a filmek, hanem a gonoszsagrol, a kinzasokrol, ez pedig nem ugyanaz.

2011. febr. 28. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
maga a halál, az ölés élvezetéről szól a kérdés és az arról, hogy vannak akik az öngyilkosságra úgy gondolnak, mint egy teljesen pozitív gondolatra.
2011. febr. 28. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én az ölést nem élvezném, de szívesen meghalnék már. Lehetőleg minél gyorsabban és fájdalommentesebben. Régóta nem szeretek élni már. De abban igazad van, abban semmi jó, ha megölsz másokat. Meg az öngyilkosságban sem. De a halál, az szép. Én soha nem sajnálom azokat, akik meghaltak (max. a hozzátartozóikat, mert nekik nehéz), hanem irigylem őket.

30/n

2011. febr. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!