Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az normális, ha valaki azon...

Az normális, ha valaki azon gondolkodik, hogy hidegvérrel hogy tudná elintézni a másik ember sorsát?

Figyelt kérdés

egyik haveromról van szó.

van egy csávó akivel már több éve rosszba vannak,mindíg keresztbe tettek egymásnak,és hát had ne folytassam...

2010. júl. 6. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem normális!
2010. júl. 6. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
De te sem, hogy ilyen haverod van.
2010. júl. 7. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

na nekem is egy az egyben egy ilyen haverom van, csak nem tartom magam nem normálisnak, mert éveken keresztül jó haverságnak tűnt akapcsolat, és tudod az ember sajnos nem kételkedik, ha 7-8 évig minden oké, aztán meg hirtelen (anyahiak miatt) megfordul minden, és az egyetlen célja lesz hogy tönkretegyen ahogy tud

durva igaz ? na ne aggódj, azóta számomra nincs haverság, és lassan senkiben nem bízok semmilyen téren magamon kívül, ennyire kemény világban élünk ...

2010. júl. 7. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki képes egy embertársa életének kioltására, annak nem szabadna élnie.

Amíg csak gondolkodik, addig ok. Bár én személy szerint sosem éreztem olyan fokú gyűlöletet még senki iránt, hogy az éltére törjek, vagy akár csak a halálát kívánjam.

Hát ki vagyok én, hogy rosszat kívánjak.

Én elintézem annyival, hogy azt kívánom neki, amit ő nekem. Miután jól elvertem. :)

2010. júl. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!