Hívő ember ha logikusan gondolkodik, és az értékeket figyelembe veszi, akkor a baloldalra nem szavaz ugye?
Egyre inkább értem hogy lehet ennyi Fideszes.
Elég annyit mondani hogy "keresztényecske vagyok" és egyből mennek utánuk is mint a birkák. Azzal már nem foglalkoznak hogy egy ateistában több a keresztény mint bennük.
Szavazhatsz a fideszre, de az olyan mintha a sátánra szavaznál, mintha saját magad ellen szavaznál.
Logikus az ha ártani akarsz magadnak? Ha nem akkor nem szavazol a Fideszre.
Persze nem bűn... Az ember sajàt magát is be tudja csapni nem csak másokat.
Isten nem változtatott az álláspontján:
3Mózes20
13Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.
18.
(nem 8. vagyok)
Akkor szerinted keressük fel a homoszexuálisokat és gyilkoljuk le őket azért aminek születtek amilyennek Isten miatt születtek.
A kérdésben az volt hogy "logikusan gondolkodik". Ha szerinted bármi jó vagy igazságos van a fentiekben akkor a kérdés nem neked szól.
Lényegében ha nem az összefogásra szavazol, akkor a szavazatod a fityeszt erősíti. Erre jó példa volt az előző választás is, lásd a töredékszavazatok esetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!