Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szólsz ehhez (LMBTQ)?

Mit szólsz ehhez (LMBTQ)?

Figyelt kérdés

Csak akkor válaszolj, ha elolvastad a cikket.

Bár az alatta levő kommentek még érdekesebbek.

2022. jan. 24. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 A kérdező kommentje:
2022. jan. 24. 18:25
 2/82 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon érdekes, amiről a cikk szól, főleg, hogyha az eredeti cikket valaki eltudja olvasni.
2022. jan. 24. 18:34
 3/82 anonim ***** válasza:
100%
Mi benne az érdekesebb? Hogy mindegyik közönségesen fejezi ki magát?
2022. jan. 24. 18:34
 4/82 anonim ***** válasza:
74%
Azért zavaros az egész helyzet, mert nem világos, hogy a katolikus egyházi személyeknek van-e egyáltalán bármilyen szexualitása, ha vállalták a papi nőtlenséget.
2022. jan. 24. 18:47
 5/82 A kérdező kommentje:
Hitoktatók is vannak köztük azt írja.
2022. jan. 24. 18:49
 6/82 anonim ***** válasza:
65%
Meglepő. Én érintett vagyok, de nem tartom helyesnek azonos neműek házasságát. Az, hogy a nemi identitásukat felvállalják, azt okénak találom.
2022. jan. 24. 19:10
 7/82 A kérdező kommentje:

"Én érintett vagyok, de nem tartom helyesnek azonos neműek házasságát."

Az egyházit vagy a polgárit?

2022. jan. 24. 19:11
 8/82 anonim ***** válasza:
83%
Keresztényként beszélek és csak keresztényekre vonatkozóan, egyiket sem. Társadalmi szinten egyetértek az élettársi kapcsolat intézményével, és hogy nincs kriminalizálva a melegség. Nem kell utcára vinni a dolgot.
2022. jan. 24. 19:14
 9/82 icerocket válasza:
76%
Ez mindig is így volt, csak eddig nem merték felvállalni. Ez se nem jó, se nem rossz, ez csupán a valóság. Hiába gondolják sokan ezt felháborítónak, efelé halad a világ, hogy bárki bátran vállalhatja magát, mert nem ez határoz meg egy embert, nem ez a lényeg. Furcsán hangzik, de a jelenlegi keresztény konzervatív világnézet egyértelműen halálra van ítélve, és egyszerűen azért, mert tagadja a valóságot. Akikről a cikk szól nem LMBTQI lobbi aljas aktivistái, hanem egy polgárjogi mozgalom úttörői.
2022. jan. 24. 19:40
 10/82 anonim ***** válasza:
96%

Eddig is tudta mindenki, hogy vannak meleg papok és valószínűleg hitoktatók is. Sőt vannak meleg keresztény hívők is. Nincs nagy látnivaló itt.

Gondolom majd minden politikai oldal megpróbálja ezt kiaknázni a maga hasznára.

2022. jan. 24. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!