Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki VALLÁSI alapon utasítja...

Aki VALLÁSI alapon utasítja el a covid-oltást, annak mi az indoka?

Figyelt kérdés

Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást. Arra viszont eddig nem kaptam egyértelmű választ, miért.

Most nem a tudományos jellegű vagy érzelmi indokok érdekelnek, hanem csak és kizárólag a vallásiak. Tehát a "kísérleti vakcina" "covid-diktatúra", "hazudik a média", "a szomszédasszony is belehalt az oltásba" stb. nem, mert ezek nem kapcsolódnak a valláshoz.

2022. jan. 20. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vannak, akik az utolsó idők jelét látják a járványban, az oltásban pedig a fenevad jelét.

A Facebookon is az egyik keresztény csoportban volt egy hosszabb üzenet képekkel és szöveggel, hogy Isten ellenségei ki fogják használni a járványt a világuralom megszerzésére, és az oltás lesz a Fenevad jele. Az oltást kötelezővé teszik, majd lekapcsolják az Internetet, és megkezdődik az igaz keresztények megpróbáltatása.

Le is adtam ezt a csoportot.

2022. jan. 21. 21:38
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

Én mint keresztény, kizárólag lelkiismerit kérdésnek gondolom, hogy ki milyen módon védi magát és szerettetit a vírussal szemben.

Személy szerint egyébként kétszer vagyok oltva, de a harmadikat nem szándékozom felvenni.

2022. jan. 21. 22:38
 23/25 anonim ***** válasza:
19%
Én a negyedik oltást nem szeretném. Most már minden évben oltani fognak minket? Sátáni kezd lenni ez a sok oltás. A háromból kettő oltástól beteg voltam. Az lenne a jó hanem is oktatnak már magunkat úgyis erős az immunrendszerem ha még netán beteg lennék akkor Isten akaratába bele kell nyugodni. Ez a sok oltás gyanús. Lehet valami szert tesznek az emberekben fokozatosan hogy majd mikor jön a mikrocsip a homlokra akkor ne legyen az ember bőre alergias rá.
2022. jan. 21. 23:45
 24/25 anonim ***** válasza:
#21 akkor a sérültek akik főnix kftnél dolgoznak elkárhoznak mert őket oltották
2022. jan. 22. 09:08
 25/25 anonim ***** válasza:

#24: A #21-es vagyok, és messze nem értek egyet azzal a csoporttal, és oltáspárti vagyok, de sikerült rám ijeszteniük az üzenettel, és időbe telt, amíg megnyugodtam.

Szerintem az utolsó idők még messze vannak, az oltás valamennyi védelmet ad. Még egy-két év, és a vírus annyira legyengül, hogy belesimul a szezonális náthába.

2022. jan. 22. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!